tomcyk Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 b3ton robi wrazaenie ta twoaj buda.....a njalepszejsze jest zdjecie Twoje i kompa:):):):):):):):):):):):):):):) Ja jednak chyba pozostane przy Codegenie 7014....chyba ze nigdzie go nie dostane:(:(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Też jestem na etapie kupna obudowy i chyba wybiorę tą Codegen 7055 - jest też wersja 400 W - to zasilacz opchnę jeszcze za niezłą kaskę ;) a różnica między budą 300 a 400 nieduża. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 co ty an tą7014? http://www.polbras.com/cgibin/shop?info=7001a&sid=556366e4 mam ta bude taka sobie , ale juz ja zmodowalem :) jak kto chce mode podeslac fote Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 tanaka dawaj fotki ale przede wszystkim poweidz GDZIE ja nabyłes , i za ile.... bo qwa juz mnie ch-uj strzela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wrzucaj na forum te fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wrzucaj na forum te fotki. nie mam zadnej strony :( moge komus je przeslac i umiesci na swojej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 raven155@tenbit.pl ślij mi je na maila to wystawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 q-w-a czy zdajecie sobie sprawe z tego ze tych pudeł nie moszna nigdzie dostać.....zchodziłem juz tyle sklepów w kraku i internetowych i nigdzie nei mają..typ z RODANA ma mi dać znać jutro ( dzikei SPIDERMAN ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 raven155@tenbit.pl ślij mi je na maila to wystawie poszly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 troszke duże ale trudno :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Nikt sie nie wypowie na temat fotek? No to ja się wypowiem. Jak dla mnie to może być tylko bardziej by mi sie podobała jak by była cała pomalowana. Najbardziej mi pszypadło do gustu to coś co wygląda jak głośnik, a co w rzeczywistości jest chyba wiatrakiem(słabo widać :wink:). Jedynie uszczelka nie przypadła mi do gustu (jakaś taka gruba czy jak) no i nie ma zdjęć w nocy, a przydałyby się (o ile już sprawiłeś sobie coś świecącego. No i najważniejsze, tanaka gdzie ją kupiłeś i za ile?? (sory za dwa posty) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wlasnie gdzie zes ja dorwal, bo mnie sie cholernie podoba i kce ja miec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 foty sa slabej jakosci bo bo to jestas lipna kamerka , to co wyglada jak gloscnik to jest Papst 6200 z grillem , uszczelka nie jest az tak gruba na zywca wyglada to lepiej , frontu nie maluje bo sie zasranawiam co z nim zrobic , zeby byl prosty a nie taki powyginany , www.action.pl powinny byc te budy , teraznie moge zprawdzic bo cosik haslo i login zmienili :( , taka bude mozna zamowic chyba w kazdym sklepie komputerowym ktory ma podpisana umowe z action , placilem za nia ok 220 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 TANAKA ja jestem tylko ciekaw jak bardzo głosno jest gdy odpalasz tego wichera z przodu..na prawde bardzo jestem ciekaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 TANAKA ja jestem tylko ciekaw jak bardzo głosno jest gdy odpalasz tego wichera z przodu..na prawde bardzo jestem ciekawnie jest glosno bo ma plynna regulacjemoze startowac moze od 12V do i jest wtedy cichszy niz 80x80 na 12V , na 38V daje znac o sobie przeplyw powietrza :) na 45V moze przezucic ok 590-620 m3 powietrza na godzine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Raven i jak???masz juz cos na oku????? bo wezme chyba ta bude co pierwszy o niej napisał STEFE..niestety codegena nigdzie nei ma......gadałem juz z tyloma typami.... co myślicie o tej budzie??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1861 jedno co mnie denerwuej to półokrągłe zaślepki.... zamierzam walnąc na niej jakis kolorek... PROSZE O OPINIE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 kiedys dawno temu mialem cos takiego, ale w wersji midi tower... zadna rewelacja, zwykla tania buda. no, ale lepszy rydz niz nic ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Heh, jade w niedziele (lub sobote) na giełde to może coś upatrze. Ale jak kupie to Cie powiadomie co i za ile kupilem. Co do kolorka to najlepiej szaro-srebrny lub czarny, chociarz nie są te kolorki zbyt oryginalne. Może sam wybierz coś fajnego i nas zaskocz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 kupuje bude do modowania...wiec wg mnie musi byc prosta.....i zwykla....chyba ze ktoś mnie przekona ze jest inaczej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A nie ma big towerów czarnych ? mogą być codegana ale czarne można gdzieś kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Powtarzam się, ale niedługo będę miał do sprzedania taką obudowę: Jak ktoś chętny, szczególnie z 3miasta to na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 gdzie mozna jakies czarne big towery kupić ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 gdzie mozna jakies czarne big towery kupić ? :)napewno www.chieftec.pl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ale tam są cholernie drogie :) najlepiej żeby prosta była i czarna taka w sam raz do modowania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mam to w [gluteus maximus] :) biore Codegena 7014 lub 7001 i chlapne go czarną farbą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 FATBOY.....musze cie zmartwic......znalezienie tych codegenów graniczy z cudem...przynajmniej w kraku.... Ja własnie co przyniosłem bude do domu....(nie codegen-0jakis noname) i zabieranm sie do moda..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 qrde to pozastaje mi tylko giełda albo jakaś używana :) napisze do codegana moze mi odpowiedzą gdzie kupić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 w W-wie Codogenow BigTower do wyboru do koloru,przychodzisz do sklepu i wybierasz poprostu ktorys model z polki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A gdzie dokładnie w wawie ? a w krakowie gdzieś można kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 w W-wie to na WGE tj. w podziemnym przejsciu na WGK tez mozna pochodzic i cos sie znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...