Skocz do zawartości
tomcyk

Skąd big towera

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt sie nie wypowie na temat fotek? No to ja się wypowiem. Jak dla mnie to może być tylko bardziej by mi sie podobała jak by była cała pomalowana. Najbardziej mi pszypadło do gustu to coś co wygląda jak głośnik, a co w rzeczywistości jest chyba wiatrakiem(słabo widać :wink:). Jedynie uszczelka nie przypadła mi do gustu (jakaś taka gruba czy jak) no i nie ma zdjęć w nocy, a przydałyby się (o ile już sprawiłeś sobie coś świecącego.

No i najważniejsze, tanaka gdzie ją kupiłeś i za ile??

(sory za dwa posty)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

foty sa slabej jakosci bo bo to jestas lipna kamerka , to co wyglada jak gloscnik to jest Papst 6200 z grillem , uszczelka nie jest az tak gruba na zywca wyglada to lepiej , frontu nie maluje bo sie zasranawiam co z nim zrobic , zeby byl prosty a nie taki powyginany , www.action.pl powinny byc te budy , teraznie moge zprawdzic bo cosik haslo i login zmienili :( , taka bude mozna zamowic chyba w kazdym sklepie komputerowym ktory ma podpisana umowe z action , placilem za nia ok 220 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TANAKA ja jestem tylko ciekaw jak bardzo głosno jest gdy odpalasz tego wichera z przodu..na prawde bardzo jestem ciekaw

nie jest glosno bo ma plynna regulacjemoze startowac moze od 12V do i jest wtedy cichszy niz 80x80 na 12V , na 38V daje znac o sobie przeplyw powietrza :) na 45V moze przezucic ok 590-620 m3 powietrza na godzine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raven i jak???masz juz cos na oku?????

bo wezme chyba ta bude co pierwszy o niej napisał STEFE..niestety codegena nigdzie nei ma......gadałem juz z tyloma typami....

co myślicie o tej budzie???

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1861

jedno co mnie denerwuej to półokrągłe zaślepki....

zamierzam walnąc na niej jakis kolorek...

PROSZE O OPINIE...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, jade w niedziele (lub sobote) na giełde to może coś upatrze. Ale jak kupie to Cie powiadomie co i za ile kupilem. Co do kolorka to najlepiej szaro-srebrny lub czarny, chociarz nie są te kolorki zbyt oryginalne. Może sam wybierz coś fajnego i nas zaskocz :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...