WhiteOwl Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Z niewiadomych mi przyczyn (średnio raz na 3 dni) mój komp restartnie się 8O , a po teście pamięci i drive'ów zatrzymuje się 8O i wyświetla się na ekranie komunikat o treści: PS/2 and Keaboard connected incorrectly. 8O O co mu chodzi znowu się zastanawiam? Z góry dzięki za odpowiedź. :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Albo masz żle podłączoną klawiaturę, albo uszkodzony port PS/2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 słuchaj, mam w miare podobny problem - mam windoze XP i po kupieniu nowej klawiatury i myszki (oddzielnie, nie w zestawie) pojawia się czasem (raz na 5 uruchomiń mniej więcej) : "PS/2 Mouse and Keyborard connected incorrectly - press F1 to continue" - tylko co z tego że naciskam jak klawiatura nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ostatnio u klientki u ktorej zakladalem siec pojawil sie problem w miare podobny - po wejsciu do windy nie dzialala mysz. myuslalem na poczatku ze sieciowka wchodzi w konflikt ze sterownikem I/O ale poprzelozeniu jej do innego portu nic sie nie zmianilo klawa dzialala a mysz nie :/ co sie pokazalo przy przesowaniu biurka do mycia okien pociagneli za myszke i chyba naderwali port ps2 - po rozkreceniu kompa i docisnieciu portu do plyty zadzialalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...