alienick Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Więc poszukuje monitora do maksymalnie 500zł (absolutne maks). Wiem że to mało, no ale. Byłem skłonny kupić tego LG E2260V-PN LG E2260V-PN - Ceneo.pl - ma dużo pozytywnych opinii, ale po wglębieniu się w temat zauważyłem, że wynikają one z 'super nowoczesnych' ledów i super wyglądu. Na DigitalVersus (i nie tylko) monitor ten wygląda biednie, jest gorszy znacznie od stsrego W2261VP-PF. No właśnie - moge go kupić używanego za 400zł z 1,5 roczną gwarancją. W gre wszedł jeszcze BenQ G2222HDL na ledach za 490 zł, ma lepsze opinie, ale nie ma w żadnym serwisie jednocześnie recenzji jego i LG. Benq G2222HDL - opinie, recenzje użytkownik�w, ekspert�w, por�wnanie cen. - alaTest.pl LG W2261V / W2361V - opinie, recenzje użytkownik�w, ekspert�w, por�wnanie cen. - alaTest.pl to jedyna jakieś porównanie które znalazłem. Liczę na jakiekolwiek porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...