RAZIEL13 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Może i jestem troche niee kumaty ale nie umiem podkręcić tego modemu aby pokazać koledza na co mój modem stać :P czytałe extremalny.... itd ale to nic nie pomaga prosiłbym o jakiś najprostszy sposób :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Najprostszy sposób: wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZIEL13 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sorry zapomniałem że się wam ten topic o podkręcaniu nie podobał :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ech. następny z ciągotami złodziejskimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZIEL13 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 hehee sorry mam pomysł zamiast udawadniać tak to mu pokarze dane techniczne modemu to uwierzy 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 hehee sorry mam pomysł zamiast udawadniać tak to mu pokarze dane techniczne modemu to uwierzy 8) 8) SZPANER :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZIEL13 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 mam również nadzieje że te łącza ze szwecji zmuszą nasze firmy do jakieś sensownej konkurencji :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZIEL13 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 do QBorg jak się śmieje żę mam słabe łącze to co miałem zrobić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 do QBorg jak się śmieje żę mam słabe łącze to co miałem zrobić :lol:przejść nad tym do porządku dziennego - jego problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZIEL13 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Masz racje :-) i tak mu nie musze udawadniać że moje 8KB/s Rulzuje :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...