olo21 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Witam, poszukuję w miarę dobrego i sprawdzonego zasilacza UPS do komputera jak z podpisu czyli: AMD Phenom II X2@X4 3.2GHz@3.6GHz 555 BE, Asus M4A88TD-V EVO/USB3 AMD880G, Gigabyte GeForce GTX 470 SOC, , GoodRam 2x2GB DDR3-1333 Dual Chanel CL9, Samsung 500GB 16MB HD502HJ F3 sATA-2, Samsung 1TB 32MB HD103SI sATA-2. Wczoraj zauważyłem taki model: FIDEL LUPUS 500 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław Zależy mi żeby UPS podtrzymał napięcie przez ok. 3-4 minuty i tym samym miał czas na normalne wyłączenie komputera. Czy warto kupić ten Fidel Lupus? Edytowane 9 Października 2011 przez olo21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Ja mam taki i komputer z sygnaturki wraz z monitorem LCD 19" podtrzymuje prawie 10 minut w idleu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 A cicho działa i nie śmierdzi plastikiem jak niektóre modele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 A cicho działa i nie śmierdzi plastikiem jak niektóre modele? UPS leży pod biurkiem i jak jest prąd to go wcale spod niego nie słychać, a nawet jak się nad nim nachylić to też go nie słychać. Natomiast gdy nie ma prądu i komputer jest zasilany z baterii to oczywiście go słychać (ciche brzęczenie oraz cykliczny głośny pisk) ale to chyba tak jak w każdym UPSie. Co do zapachu to nigdy go nie wąchałem ;) choć jak był nowy to jak każda nowa elektronika mógł mieć jakiś charakterystyczny zapach, jednak spod biurka, siedząc przy komputerze nigdy niczego nie czułem i pokoju tym bardziej nigdy nie zasmrodził ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...