dubelek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mam nowe DDR 333 Kingstone 2 razy p o256. Przy instalacji niektórych gier pojawiają się błędy ! tylko u mnie, u nikogo innego. Proszę o pomoc, jak sie ktoś zna niech pisze na gg 2897306 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Napisz czy sprzet krecony? Moze twoj CD-ROM jest uszkodzony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Jakie błędy? Opisz dokładniej. Podaj pełny konfig kompa bo to może być wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Więc komp : Płyta : MSI KT4 Ultra FISR Pamięć : 2 x 256 Mb DDR 333 Grafika: GeForce 3 Ti 500 Procek : Athlon XP 2000@2200 CD rom nie uszkodzony, jeżeli gry wsadzam obraz ISO w witrualny cedek to jest to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 na jakich timingach jedziesz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Hmmm.... na róznych próbowałem. A jak ustwić optymalnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Hmmm.... na róznych próbowałem. A jak ustwić optymalnie ? optymalnie nie ma takiego stwierdzenia ;) bo bynajmniej ja ustawiam tak by bylo jak najwydajniej czyli jak najnizsze :twisted: ale wtedy istnieje szansa utraty stabilnosci bezpieczne timingi to napewno cl2.5 3-3-7 wtedy musi chodzic jesli nie to kochy do kitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam ustawione 2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...