FoX 13 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja jakoś nie zauważyłem wielkiej różnicy w szybkości i płynności między iPadem2 ojca i moim TransformeremTF300. Domyślam się, że tablet miałeś z Honeycombem, a ICE i zaraz JB to już trochę inna para kaloszy. Przede wszystkim był samsungowy Touch Wiz, który na pewno swoje robił oraz wspomniany przez Ciebie Honeycomb A zapewnienia Samsunga, że 'aktualizacja już tuż tuż' mnie po prostu śmieszą. A poza tym co to znaczy dedykowane aplikacje? A na Andku to niby są niededykowane? Troszkę źle się wyraziłem, bardziej chodzi mi o ilość, bo oczywiście na Androidzie są tabletowe apki. Nie mniej uważam, że na iPada jest ich sporo więcej. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja nie rozumiem jednego ani drugiego. Czytelność Tłitera? To jest przejrzyste? Bez klikania w pięć linków nie mam najmniejszego pojęcia o co chodzi, pomimo iż to są zdania składające się z kilku wyrazów. Fejsik lepszy nie jest, chociaż tam czasem można się z kimś skontaktować, podejrzeć życie innych albo pooglądać cycki. Inwigilacja pełną gębą. Nie chodzi o czytelnosc samej wiadomosci, choc ta co wkleiles jest akurat dosc jasna. Chodzi sposob znalezienia danej informacji. Ja sie na Facebooku nie odnajduje w ogole, wyszukanie jakiejkolwiek informacji to koszmar a i wizualnie strona mnie odstrasza. Ostatecznie w sumie mnie to cieszy bo zagladam tam mniej niz raz w miesiacu. Na Twitterze mozesz stosunkowo szybko podejrzec wiadomosci na dany temat wyszukujac to po "kanalach", czy po prostu zalozyc konto, dac magiczne follow i informacje same sie pojawiaja bez dodatkowych miliona komentarzy pod spodem. Prywatne wiadomosci tez istnieja wiec w razie czegoe mozna sie skontaktowac z konkretna osoba. Mi to rozwiazanie akurat bardziej pasuje, a i przy okazji czasem mozna wylapac jakies kody do gier na Steama ;P Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nie mam fejsa, tłitera, instagrama (?) - jestem hipsterem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) A propos fejsa - jak wywalić tę fejsową ramkę z prawej strony foruma? Dobra, znalazłem, nieaktualne. Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 I oto mamy odpowiedź, na co Apple wyda ten miliard z procesu. Otóż pójdzie on na reklamę, żeby ponownie utwierdzić wątpiących (jak widać) w ich produkty, że jednak Apple > all. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Szkoda tylko że applowcy dzielą się na 3 grupy: fanatycy, nieświadomi, hipsterzy. I tylko do drugiej grupy trafi rykoszet werdyktu który po chwili zastanowienia może okazać się strzałem w stopę :lol2: Czekam aż ciach!lnie system patentowy US&A. Celowo bez cenzury. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KHOT Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Samsung Galaxy S III sales soar after verdict people in the U.S. rushed out to buy the Samsung Galaxy S III Since the verdict, the Samsung Galaxy S III outsold the Apple iPhone 4S at all five Sprint and three Verizon locations that the analyst visited. out of three Costco stores visited by the analyst, two were sold out of the AT&T and T-Mobile models of the Samsung Galaxy S III while the third store was sold out of the AT&T variant ... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 LOL: http://finanse.wp.pl/kat,104114,title,Apple-walczy-z-konkurencyjnym-znakiem-w-Polsce,wid,14914318,wiadomosc.html?ticaid=1f261 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) http-~~-//youtu.be/rdIWKytq_q4 magia ciągle działa Edytowane 19 Września 2012 przez kkNd! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Magia magią- właśnie pobieram uaktualnienie do iOS 6. Napiszę więcej jak poobcuję z tym systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 stawiam, że telefon stanie się lżejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Na szybko- zmienili trochę system, nie straciłem niczego ze swoich danych, aplikacje działają. Dołożono jakieś ciach!ły. Brak domyślnej aplikacji map google ani youtube (dostępna w appstore). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) http-~~-//youtu.be/rdIWKytq_q4 magia ciągle działa Nie magia tylko marketing i robienie wody z mozgu przez Dżobsa. :P Edytowane 20 Września 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Tak przy okazji ostatniej manii Apple . Ich akcja spotkała się z odezwą nie tylko firm związanych z przemysłem elektronicznym - oprócz niedawno przejętej przez Google Motoroli na drogę sądową wstąpiło również SBB czyli .... Koleje Szwajcarskie . W przypadku SBB poszło o zegar który rzekomo ma być w najnowszym IPadzie - źródło . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Procesow moze byc wiecej ;) 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Dziwne, że jeszcze nikt nie podchwycił tematu Apple Maps w nowiuśkim błyszczącym iOS6: http://theamazingios6maps.tumblr.com/ Generalnie są złe, są bardzo złe. Edytowane 21 Września 2012 przez thuGG 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 hahhahhaaaa, popłakałem się ze śmiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Nawigacja samochodowa jest dla biedaków, których nie stać na samolot. Kto w ogóle potrzebuje nawigacji w telefonie? Przecież szyld Starbucksa widać z daleka. To ten słynny fApple'owski dopracowany soft, ta? Mimo wszystko wolę przestarzałego szambiana, ale ja ze wsi jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Sa 3 opcje, pierwsza: to jest jakas specjalna wersja dla ludzi ktorzy lubia sobie zapodac w kanal i w tym stanie wszystko wyglada "ok" 2 opcja, moze to jakis innowacyjny (oczywiscie opatentowany) tryb "3D" i to z moimi oczyma cos nie teges? 3 opcja, do poprawnego odczytania tego obrazka jest potrzebny jakis dodatkowy "gadzet" z "iSklepu" w postaci okularów czy cus w ten deseń. Leze i kwicze. Edytowane 21 Września 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Albo apple to opatentuje i jak sie kiedys googlowi mapy rozjada to ich jablko pozwie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 nic nie rozumiecie, po prostu nad dymi mapami pracował wielbiciel Gaudiego to jest zrobione specjalnie dla znawców sztuki a nie dla plebsu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 :lol: :lol: 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Jest jeszcze gorzej niż mapy, bo mapy rozwiną i poprawią, a z tym to nie wiem co zrobią: http://www.theverge.com/2012/9/24/3381462/iphone-5-scuff-damage-aluminum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) no popatrz a jakoś z szamszunga łejw ani z motoroli mi farba z amelinium nie złaziła Edytowane 25 Września 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Komunikat prasowy za kilka dni: "Drodzy użytkownicy! Chcąc docenić Wasz wkład w rozwój naszej marki, oraz flagowego produktu, jakim jest cała seria iPhone, chcieliśmy Was w jakiś sposób uhonorować. W związku z tym, każdy świeżo zakupiony telefon już w trakcie produkcji obudowy wzbogacił się o designerski wzór, swoisty znak wodny, widoczny w różnych miejscach obudowy. Dzięki temu będziecie mieć pewność, że Wasz egzemplarz jest jedyny i niepowtarzalny na całej planecie! Oprócz tego, nasz wzór może również pomóc zidentyfikować Wasze urządzenie w przypadku zgubienia lub kradzieży. Już dzisiaj możecie skorzystać z naszego serwisu myiphonepatterns.com, w którym, po wpłaceniu 10$ będziecie mogli umieścić zdjęcia tych wzorów, które w przyszłości mogą okazać się przydatne." Jeszcze jeden news z grupy Apple. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2208298/iPhone-5-Apple-adds-authentication-chip-charger-cable-stop-parties-making-cheaper-versions.html?ITO=1490 Brak słów. Edytowane 25 Września 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 no popatrz a jakoś z szamszunga łejw ani z motoroli mi farba z amelinium nie złaziłaBo to była farba amelinowa. W ajfonie pewnie jest zwykła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Wyłazi z was nieobycie z dobrami luksusowymi oraz kmiotowatość pospolita. Obłażąca farba to przecież znak przynależności do klasy premium - patrz konsola środkowa w Audi. Zresztą użytkownik prezentowanego egzemplarza najpewniej trzymał go źle, sprofanował wyjęciem z bumpera, odłączeniem od przejściówki do przejściówki do słuchawek albo co gorsza położył na starbucksowym stoliku bez pudełka pod spodem. Sam sobie winien, nie umie się obchodzić z elitarnymi iPrzedmiotami, to teraz ma. Przecież YouTube oraz Mapy Google zostały usunięte z iOS6 - o czym się mówi już od czasów bodajże 1 albo 2 bety.Nie chcę zasrywać fanbojom tematu o ich pokracznym niedorozwiniętym bóstwie, więc spytam tutaj - jak można usunąć z telefonu możliwość wpisania adresu w przeglądarkę? Edytowane 25 Września 2012 przez jonas 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Nie chcę zasrywać fanbojom tematu o ich pokracznym niedorozwiniętym bóstwie, więc spytam tutaj - jak można usunąć z telefonu możliwość wpisania adresu w przeglądarkę?Ty neandertalczyku ty. W iOS (w Androidzie zresztą też) jest specjalna apka to oglądania YouTube. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...