login206 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Witam, Problem dotyczy karty Asus HD 6670 GDDR5. Karta ma wyjscie DVI, byla podlaczona do monitora przez przejsciowke kablem vga i wszystko dzialalo poprawnie przez kilka miesiecy. Problem pojawil sie po odlaczeniu i ponownym podlaczeniu kabla vga, choc pewnie moze to byc przypadek. Karta przestala wysylac obraz przez przejsciowke dvi>d-sub na monitor. Problem wystapil na 3 roznych monitorach, zmiana kabla ani przejsciowki rowniez nie pomogla. Pojawia sie napis brak sygnalu albo tryb oszczedny w zaleznosci od monitora, ale system wydaje sie ladowac. Karta nadal dziala prawidlowo po podlaczeniu do monitora klablem dvi. Karta ma wspolpracowac z monitorem bez wejscia dvi, no ale przestala niewiadomo czemu. Karta jest na gwarancji. Co sie moglo stac? Czy moze jest to jakis czesty problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrywitosa Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 mam to samo w dodatku mam 2 takie wyjścia w karcie najpierw przestało działać jedno a potem drugie. Dzieje się tak gdy podłącza się pod te wejście przy włączonym komputerze oraz włączonym innym urządzeniu np TV robi się spięcie i po zawodach. Prawdopodobnie tzw "zimne luty". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Jak mozna podlaczac kable przy wlaczonym kompie... I zapewne wlaczonym monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login206 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 mam to samo w dodatku mam 2 takie wyjścia w karcie najpierw przestało działać jedno a potem drugie. Dzieje się tak gdy podłącza się pod te wejście przy włączonym komputerze oraz włączonym innym urządzeniu np TV robi się spięcie i po zawodach. Prawdopodobnie tzw "zimne luty". Wyslij do serwisu. Mi serwis uwzglednil reklamacje, pomimo tego, ze nie ukrywam faktu podlaczania monitorow do wyjsc karty podczas pracy urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...