waldemas Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Witam jak w temacie mam ruter tp-linka TL-WR543G .Macie jakies zdjęcia opisy jak go skonfigurować by wyciągnąć z niego ile się da i żeby był bardzo stabilny i bezpieczny .Net jest z multimedii 12 mb., modem cisco cabel modem 2100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Hmm... a jaki masz z nim problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Hmm... a jaki masz z nim problem ? teoretycznie żaden ale czy jestem bezpieczny jak mam wyłączony firewal w routerze i inne opcje które tam są . Poza tym które opcje pomagają w ściąganiu plików z p2p . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Firewall możesz zostawić włączony... Do P2P warto by porty przekierować... Możesz zmieniać ustawienia w modemie ? czy provider Ci poblokował takową opcję ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) .DO zamknięcia Edytowane 4 Listopada 2011 przez waldemas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...