KOMUNA Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ściągnąłem z netu film jest on zapisany w formie typu pliku BIN nie wiem co to jezt za typ pliku i jakim go programem otworzyć lub przerobić na format AVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 bin to format w jakim zapisuja "imidze" niektore programy nagrywajace CDRWin, BlindWrite itp moja rada przy pomocy IsoBuster'a wypakuj ten AVI'k na twardziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A skąd mam <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ten programik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 http://www.google.pl/search?q=isobuster :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 dzięki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...