Faza2707 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Witam, jezeli zly dzial to sory ale przeszperalem wszystkie i ten wydaje mi sie najbardziej zdolny. Wiec: Kupilem sobie lapka Acera, jest to wloski sprzet i wiem ze ma bluetooth ale za kij nie wiem jak go uruchomic. Lapek jest w systemie Windows 7. ma nawet przycisk ze znaczkiem bluetooth obok Wi-Fi, kiedy go wciskam wyskakuje na monitorze komunikat NESSUN DISPOSITIVO tez, ze komunikat jest po wlosku bo laptop kupiony we wloszech. Nessun oznacza NIE a dispositico oznacza URZADZENIE albo DYSPONUJE. nawet jezeli nie dysponuje to po co ten przycisk? dla bajeru? nie kumam. Wi-Fi np jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 A sprawdziłeś, czy sterowniki Bluetooth są zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Zobacz w menadżerze czy widnieje tam bluetooth, albo chociaż podaj dokładny model tego Acera... To, że na obudowie jest przycisk/dioda od bluetootha nic nie znaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 nawet jezeli nie dysponuje to po co ten przycisk? dla bajeru? nie kumam. Wi-Fi np jest ok. Po to, że BT w acerach jest zwykle dostępne jako opcja i notebooki są przystosowane do jego obsługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_malisz Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Tak - może to być opcja dodatkowa której ty w swojej wersji nie posiadasz ale obudowa przewiduje taka możliwość. A jak jest w menadżerze to jest na pewno tylko sterowniki mogą być lipne od win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...