rymek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ale fart, z tym tematem, ja wlasnie wczoraj zaczalem robic swojego:) narazie mam zrobilem takie cos: http://www.br.zsi.pl/nox/1.jpg http://www.br.zsi.pl/nox/2.jpg wszystkie krawedzie beda ladnie podswietlone, a na gore chce zalozyc 2x80-tki albo jedna 120, jeszcze zobacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ale fart, z tym tematem, ja wlasnie wczoraj zaczalem robic swojego:) narazie mam zrobilem takie cos: http://www.br.zsi.pl/nox/1.jpg http://www.br.zsi.pl/nox/2.jpg wszystkie krawedzie beda ladnie podswietlone, a na gore chce zalozyc 2x80-tki albo jedna 120, jeszcze zobacze. Co to za chłodniczka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to mi na lade wyglada. ale glowy nie dam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ja dam głowe ze to łada :D Wcisnełem na nią 4 92 mm Sunon :twisted: shrouda zrobilem z miedzianej blachy o grubosci 1 mm. wygina sie nawet ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Bardzo podobna do Lady! To chyba to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 To na 100 % łada :) łada morphlinga z fajnym shroudem 8) Mam cos podobnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ta, to jest lada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 skatan daj linka do twojego shrouda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ukonczylem prace nad shroudem - ma kts gdzie zahostowac mi fotki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wyslij mi na maila to wkleje klosekt@poczta.onet.pl update ayem, nasuwa mi sie jedno pytanie: - co to za chlodnica i dlaczego weze sa tak cieniutkie? czyzby cpc? a co do shrouda to fajnie ci wyszedl. jest jakos podswietlany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 wyslij mi na maila to wkleje klosekt@poczta.onet.pl update ayem, nasuwa mi sie jedno pytanie: - co to za chlodnica i dlaczego weze sa tak cieniutkie? czyzby cpc? a co do shrouda to fajnie ci wyszedl. jest jakos podswietlany? hm to jest chlodniczka od Fiata 125p tez mam taka :) a tak btw. to wlasnie dlaczego masz takie cienie weze ?????? pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 bo to cpc shit :/ no ale niedlugo tym tez sie zajme :D poprawie bledy mlodosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Bardzo fajne. Niedlugo się za to zabiorę. Jedno pytanko ile kosztule plexa do wykonania czegoś takiego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 za 50*50cm pleksy o grubosci 4mm w praktikerze palcilem 17 czy 18 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 100x50cmx3mm akryl 33 PLN (Castorama) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 skatan daj linka do twojego shrouda Musze kupic dremela/toye czy innego gada bo robie w miedzi i musze czyms otwory na wentyle wyciąć 8) Ayem - odkręć ten termistor i przyklej normalny wlot (o niebo lepiej wyglada i mniejsze opory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Do otworow najlepsza bedzie otwornica, bo dremlem idealnie nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a oto moja chłodnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a ja mam pytanie co do łady morpflinga cyz ona nie jest za gruba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zdjecia moich 2 shroudow sa na stronce (link w podpisie). Szczegolnie udany okazal sie ten od Zuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Lukas20 z przykroscia stwierdzam, ze twoja strona u mnie sie wogule nie otwiera : "Nie można wyświetlić strony" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Bo to TPSA :) U mnie dziala normalnie. Sporbuj http://watercooling.neostrada.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A o to moja konstrukcja ;) (Dobra wiem że brzydka :P ) http://www.republika.pl/cepek179/shroud.htm Teraz trochę wyjaśnień :roll: Użyłem drewna bo tego jest pod dostatkiem i mam je za darmo ;) Poza tym nie przenosi drgań i jest łatwe w obróbce. Na początku myślałem nad obudową z Plexi (której też mam pod dostatkiem :) ) jednak z moim zdolnościami nie było to zbyt ciekawe rozwiązanie... :roll: Na to przyjdą jeszcze 4 wiatraczki i tu mam problem czy dać 4 czarne 92x92(może wie ktoś gdzie można dostać świecące :?: ), czy 4 świecące 80x80, może jakieś inne propozycje, no i jakiej firmy :?: (piszcie najlepiej na PW żeby nie zaśmiecać tej stronki :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 finalcell z łady to najzajebistrza nagrzewnica (z kadetem i paroma innymi) :twisted: Sam mam taką a wiesz ze mialem kupe innych :) Stawia mniejsze opory nawet od kadetówki jesli chodzi o areodynamike :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ale to konstrukcja finowa a nie lamelowa (taka mala wada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 wartburg jest lepszy od łady sprawdziłem ale wymiary są nie zaciekawe i waga :> ja dalej zostaje przy moim podjum a z chłodnic do 125p kiedyś małe proównianie robiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 miedz musi swoje wazyc. Ja dorwalem Zuczka 39x13x7 i pasuje mi idealnie (wiecej nic juz do budy nie wejdzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 przciez to biga można na luzie wpakować 4x łada sprawdzone jeszcze skołować coś na tył i do przodu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Nie mozna zrobić obiektywnego testu uzywanych nagrzewnic. Kazda ma inny stopien "zakamienienia". Wartburg jest mosieżny a łada miedziana 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ja mam wartburga miedzianego i wiem na pewno ślepy nie jest a co do zakamienienia moje są czyste sprawdzane dokładnie rozlutowuje całość i widze jak jest był syf to płaskowniki dałem nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...