burro Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Kumpel sobie kupil ostatnio MOBO na nForce2, GfFx 256 ram i proc Antka XP. Kolo ze sklepoo powiedzial moo ze NIE MOZE zainstalowac win98 bo nie bedzie chodzil. Dziela tylko Xp - czy to prawda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 NIEPRAWDA :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 To mu koles kitu nawciskal:) Pewnie chcial mu od razu sprzedac WinXP za "jedyne" 499 zł i wszystko bedzie cacy? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie koniecznie! U mnie na 98 -SE były problemy praktycznie z każdym sprzetem :? Dopiero od ME dało się pracować. PS- nie chodzi o to, że ECS;) Na XP full stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Eeeee tam gadasz ja instalowałem kompa na 98SE i nie było problemów, moze kilka małych lae nic wielkiego :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Co za LOL :lol: Ja mam 98SE i nie mam żadnych problemów mimo, że jeszcze po zmianie sprzętu nie reinstalowałem systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 OK. Wszystko jasne. Dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...