Rasow Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Witam. Otóż złożyłem sobie nowego kompa, niestety zainstalowałem system 32 bitowy win7. Teraz chciałem zainstalować 64 bitowy, ale nie mogę w ogóle zabootować z płyty. Próbowałem już przepinać nagrywarę w inny port sata, ustawienia boot menu, różne płytki, cały czas to samo. Co ciekawe, zwykle F12 nie daje mi boot menu, tylko jakby przechodzi do bootowania, czarny ekran i migający kursor. Płyta 990XA-UD3, Phenom x4 955, goodramy. Ktoś wie jak zrobić, żeby bootowało? System 32 stoi, jak odepnę dysk to mogę zabootować, tylko, że nie mam na czym zainstalować wtedy. :P Dzięki za odpowiedzi i pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwolas Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Witam. Sorry za tendencyjne pytanie, ale jaką masz kolejność bootownia w biosie? Pytam bo ja kiedyś jako trzecie miałem USB-HDD i też nie mogłem bootować z płyty. Pozdrawiam Edytowane 15 Października 2011 przez Zwolas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...