Naznaczony Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy instalowanie coolera jest proste na tej płycie bo chcę ją kupić. Jeśli jest trudne to może polecicie mi jakąś inną płytę od ASUS'a lub MSI gdzie instalowanie coolera jest prostsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy instalowanie coolera jest proste na tej płycie bo chcę ją kupić. Jeśli jest trudne to może polecicie mi jakąś inną płytę od ASUS'a lub MSI gdzie instalowanie coolera jest prostsze. tak proste jak na każdej innej płycie na p67, ja tylko dodam od siebie ze ten cały thermal armor odkreciłem i wsadziłem do pudełka, wyglada do bani i niepotrzebnie kisi podzespoły bez tego ustrojstwa jest chłodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Najnizsze > najwyzsze temperatury Thermal armor + assist fan > bez thermal armor > thermal armor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.c...h?v=Q4VpTBWm1LI http://www.youtube.c...h?v=XZFRimzsfoE Najnizsze > najwyzsze temperatury Thermal armor + assist fan > bez thermal armor > thermal armor. generalnie ten cały thermal armor ma sens jak zakupimy radiator na procka który dmucha wentylatorem w kierunku płyty głownej, 40mm założyłem i tez testowałem bez wyraźnej różnicy w temperaturze za to strasznie wykurzał mnie jego dźwięk, testy przeprowadzony przez tego gościa jest trochę odrealniony od naszych warunków (brak obudowy, pozycja horyzontalna, chłodzenie wodne, zero wymuszonego obiegu powietrza) Edytowane 17 Października 2011 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...