michuuu92 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Witam, Czy tą: HIS 6950 konkretna kartę da się odblokować do 6970? Ma referencyjne chłodzenie, znaczek AMD nad PCI-e, i Dual Bios, druga rewizja referentów która nie dała się odblokować nie miała dual Biosu o ile mi wiadomo. Czy przynajmniej w teorii karta ta da się odblokować do 6970? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Jeżeli ma dual bios to pierwsza rewizja i tak lekko nadcięte gniazdo PCIE. Zresztą jak masz dual Bios to czym się przejmujesz wgrywasz bios i zobacz co się będzie działo. Mój PowerColor 6950 2GB po wgraniu bios działa miodzio nawet zegary pociągnąłem pod 940/1430 i wszystko pięknie działa. Zresztą tutaj masz temat: ATi Radeon HD6000 Series - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Jeżeli ma dual bios to pierwsza rewizja i tak lekko nadcięte gniazdo PCIE. Zresztą jak masz dual Bios to czym się przejmujesz wgrywasz bios i zobacz co się będzie działo. Mój PowerColor 6950 2GB po wgraniu bios działa miodzio nawet zegary pociągnąłem pod 940/1430 i wszystko pięknie działa. Zresztą tutaj masz temat: ATi Radeon HD6000 Series - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Martwię się tym ze szukam Karty dopiero, i jeśli miałbym kupić 6950 to z możliwością odblokowania do 6970 najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Teraz to ciężko już, najpewniej takie karty było dorwać przed marcem 2011, dodatkowo musisz uważać bo czasami przełącznik to tylko do przełączania obrazu jest a nie Biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...