kiss Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Chciałbym wyłączyć w biosie dodatkowy kontroler Marvell, ale kiedy to zrobię miga cyklicznie dioda dysku. Przyznam, że trochę mnie to miganie denerwuje. Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Płyta to ASUS P5Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Dioda na obudowie od dysku będzie zawsze migać, w końcu jakieś programy na bieżąco korzystają z dysku, jak ci to przeszkadza to ją odłącz od płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) Widzę, że nie zrozumiałeś. To, że dioda miga jak dysk pracuje to żadne odkrycie. Mi chodzi o to, że ona miga regularnie, w równych odstępach tak jak np. światło na drodze i dzieje się tylko tak, kiedy w biosie kontroler Marvell dam na disabled A wyłączyć ten kontroler chcę dla tego że wyswietla mi komunikat: Adapter 1 Disks Information: No hard disk is detected! Edytowane 16 Października 2011 przez kiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...