B3T0N Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja mam pokoj od strony polnoscnej wiec da sie wytrzymac :twisted: najgorzej jest jak ktos mi otworzy moj pokoj i zacznie walic do mnie gorace powietrze z innych pokojow , to automatycznie z mojego supercichego fortrona robi sie samolot (aktywny wiatrak ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Rolety Wentyl 450 mm Cold beer 8) Piliscie te imbirowe siki : Gingers ? Ja nie miałem okazji... ale chyba nie bede sie starał o taką :-) Za to nowe pifko od OKOCIMA Harnaś jest całkiem dobre 8) IMHO zbyt slabe. Po wczesniejszym zassaniu "Tyskiego Gronie" odnosi sie wrazenie ze ktos dolal wody 8O Sikacz z tego Gingers'a. Ale mam chłodniutko w pokoju. Zamknięte żaluzje, okno otwarte (przeciąg) + wentylator. Ufff, ale mi dobrze. Ale za godzine musze wyjść out side po rowerek, nie wiem co lepsze. Nowy rower czy zimna atmosfera w pokoju i spokój pracy :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 24h otwarte okno:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja mam tak jak kolega Morfeusz ocieplone dom ale pokoj od wschodu. Nie posiadam zadnych wiatrakow etc... w pokoju i temperatura przy otwartym oknie( i przeciagu) dodatkowo na dworze okolo 30 stopni a w pokoiku u mnie 23 :)), acha zapomnialem ze mam cos takiego jak wertikale,ale od wewnatrz wiec raczej tak duzo jak zewnetrzne nie dają. IMHO jak narazie nie potrzebna mi jest nawet klima ( przyzwyczajony jestem do 23-24 stopni poniewaz tyle samo mam w zimie :D in my house) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja mam solidny wiatrak (Cold Air :lol: ) - o dziwo na 1 i 2 biegu nieslyszalny. Co do chlodzenia wewnetrznego: ostatnio jestem zagorzalym fanem Staropramena - w roznych hiperach mozna go kupic po 3 z groszami, a smakuje rewelacyjnie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja mam zdjęte pół budy wiec kupiłem sobie duzy wiatraczek i podpiąłlem na pin3 ... śmiga i fajnie chłodniutko.... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jam mam wiatrak 30 cm. Ma 3 prędkości i obraca sie na boki. Pierwsza prędkośc wystarcza do chłodzenia pokoju, chodzi ciszej niż wiatrak na procu.ja mam tak w pracy, ale biuro na ostatnim (5) piętrze i niemżebnie gorąco było zanim tego wiatraka nie wyfasowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Rolety Wentyl 450 mm Cold beer 8) Piliscie te imbirowe siki : Gingers ? Ja nie miałem okazji... ale chyba nie bede sie starał o taką :-) Za to nowe pifko od OKOCIMA Harnaś jest całkiem dobre 8) IMHO zbyt slabe. Po wczesniejszym zassaniu "Tyskiego Gronie" odnosi sie wrazenie ze ktos dolal wody 8O Eee tam, da sie wypic ;) "Piwo po zboju" :lol: To ma bodajze (jesli dobrze pamietam) 5,7 %... Latwo wchodzi ;) W sam raz by sie ochlodzic w goracy dzien :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam pomysł Water Cooling :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 kladziesz w pokoju schy lod ale gdzie takie cos zdobyc to nie wiem wiem ze moj tata mial dawno dawno temu to w ciezarowce to mowi ze zarabistu chlod byl w kabinie to byla taka kostka lodu ale jakis dziwny bo sie z niego nie lalo tylko ona sie tak wolniutko zmiejszala fajnie jak by takie cos sprzedawali w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 suchy lod mozna kupic w ... hurtowniach z suchym lodem :-) , a nie robi sie z niego kalurza bo ... nie jest z wody tylko z co2 <- to dla tych co niewiedzieli ... co do piwka: piliscie "jasne ze pelne" ? calkiem fajne i cost okolo 2,0 8O na stacji benzynowej. co do "piwnych wypalaczy" to nie widzialem/pilem nic mocnejszego od "amsterdam maximator" ... ~11% zawartosci alkoholu ! nie extraktu, ale strasznie walilo spirytusem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 suchy lod mozna kupic w ... hurtowniach z suchym lodem :-) , a nie robi sie z niego kalurza bo ... nie jest z wody tylko z co2 <- to dla tych co niewiedzieli ... co do piwka: piliscie "jasne ze pelne" ? calkiem fajne i cost okolo 2,0 8O na stacji benzynowej. co do "piwnych wypalaczy" to nie widzialem/pilem nic mocnejszego od "amsterdam maximator" ... ~11% zawartosci alkoholu ! nie extraktu, ale strasznie walilo spirytusem ...te piwko strasznie gorzkie.... i niezle wali spiritem.... z japy tez jedzie. Mozna wypyć, bo fajny chumorek jest po 2 piwkach :) w goroncy dzien jak znalazł.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A ja jak byłem w berlinie to znalazłem przypadkiem 12 wiatraczków teraz połączyłem je a włąściwie 8 bo 4 nie działają i mam wypas. Troche to prądu żre ale coż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 suchy lod mozna kupic w ... hurtowniach z suchym lodem :-) ,.. Ile stoi 1 kostka takiego lodu ( jaka cena )? i na ile starczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Coler, taki jak szafa i chłodny napój pod ręką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam mam jakis wentylatorek 30 cm srednicy wieje sobie i jest cool 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 suchy lod mozna kupic w ... hurtowniach z suchym lodem :-) ,.. Ile stoi 1 kostka takiego lodu ( jaka cena )? i na ile starczy ? nie na kostki ale na kilogramy, nie pamietam ile za kg, ale jakies grosze (7zl/kg ? kiedys kupowalem, dawno to bylo) w wawie hurtownia jest/byla np. na zbąszyńskiej o ile pamiec mnie nie myli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam bardzo fajny odkuzacz wodny RAINBOW! Wzucam do pojemnika kostki lodu ide jeszcze dolac jak najzimniejsza wode w kladam pojmnik do odkuzacza, zdejmuje mala klapeczke zaslaniajaca i zmniejszajaca wylot powietrza! I w pare min (3min) mam schlodzony pokoik :) tyle ze po 15-20 min musze zmieniac wode bo zdazyla sie rozgzac! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Rolety Wentyl 450 mm Cold beer 8) Piliscie te imbirowe siki : Gingers ? Ja nie miałem okazji... ale chyba nie bede sie starał o taką :-) Za to nowe pifko od OKOCIMA Harnaś jest całkiem dobre 8) IMHO zbyt slabe. Po wczesniejszym zassaniu "Tyskiego Gronie" odnosi sie wrazenie ze ktos dolal wody 8O reed jak lubisz mocny bir to kup sobie 3 Faxe Extra Strong takie litrowe w czarnych puszkach , nie wiem czy bedzie Tobie smakowac bo jest na kukurydzy :lol: , ale mam moc 10 % :twisted: kup sobie z 3 i sprawdzisz je albo siebie , sa jescze amsterdamy 11,3 % ale ta male buleczki i drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ja mam pokuj w piwnicy (nie ma okna - przszkolone dzrwi sluza za okno :D) temperatura w lato idle 22. stres 24 (cztery kompy :-) Morfeusz tez mam ten odkurzcz - iezly pomysl mi podrzuciles :-) hehe czego to ludzi na forum nie wymysla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Spoko dragongc! Kazdy prubuje robic z czegos uzytek, chociaz nawet z zeczy sluzacych do okuzania! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Rolety Wentyl 450 mm Cold beer 8) Piliscie te imbirowe siki : Gingers ? Ja nie miałem okazji... ale chyba nie bede sie starał o taką :-) Za to nowe pifko od OKOCIMA Harnaś jest całkiem dobre 8) IMHO zbyt slabe. Po wczesniejszym zassaniu "Tyskiego Gronie" odnosi sie wrazenie ze ktos dolal wody 8O reed jak lubisz mocny bir to kup sobie 3 Faxe Extra Strong takie litrowe w czarnych puszkach , nie wiem czy bedzie Tobie smakowac bo jest na kukurydzy :lol: , ale mam moc 10 % :twisted: kup sobie z 3 i sprawdzisz je albo siebie , sa jescze amsterdamy 11,3 % ale ta male buleczki i drogie eee tam drogie, eee tam male - normalne 0.5L i cena porownywalna (w dol :-)) z faxe'm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 w US to wlacza sie klime i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ale jak kots jut to powiedzial kiedys "my nie usa" :-). zreszat mi nie spieszno do nich :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...