Szopler Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Potrzebuję do mojej instalacji WC dwa zawory kulowe, pełnoprzelotowe. Niestety jeśli już trafię 1/4" to o strasznie ograniczonym przepływie tak że nadają się tylko jako spustowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Może Cooling.pl : Zawór kulowy 2 x G1/4 [OTH167] - 29.00PLN Chłodzenie cieczą - Złączki - -Zawory :: ..:: Angela.pl ::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Zawór Koolance jest pełno przelotowy (używam tego zaworu w swoim LC) i nie tnie flow... pozostałe odpadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopler Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Koolance pojawił się w ofercie niedawno (robiłem tam zakupy ze 2 tyg temu to go nie widziałem), a cena jest kosmiczna. Reszta tych zaworków ogranicza przepływ o 60%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 to może się wtrącę poniekąd do tematu czy IG 1/4 i G 1/4 to to-samo ? też właśnie z zaworami mam problem niewiem jak dobrać tylko u mnie to będzie spustowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Zwróć uwagę na opis Bitspower G 1/4" Rotary 45 Degree IG 1/4" Adapter - Black Matte Finish Gwint zewnętrzny 1/4 i gwint wewnętrzny 1/4 to różnica pomiędzy G a IG. Bitspower G 1/4" Rotary 45 Degree IG 1/4" Adapter - Black Matte Finish Products Model: BP-MB45R [bP-MB45R] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come Zawór spustowy nie musi być pełno przelotowy...ale może być jak ktoś potrzebuje. Dałem polakierowany na czarno Koolance do swojego układu ze wzgl na jakość wykonania najwyższą pośród wszystkich dostępnych zaworów. Poza tym srebrny gryzł się z czarnymi złączkami Bitspower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darmacz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) dostepny w sprzedazy juz jest nowy zawór Bitspowera, dostepne sa matt black, silver i black sparkle. paczuszka z jeszcze goracymi zaworkami Edytowane 9 Grudnia 2011 przez darmacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...