Skocz do zawartości
Mutos

Jak tam sesja??

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa sesja więc nowy topic sesyjny.

No koledzy studenci ja tam??

Ja w zeszłym tygodniu nie musiałem pisać egzamu (modelowanie i Symulacja Komputerowa) bo mi profesor ocene przepisał (4.5)

A dzisiaj zaliczyłem Podstawy Grafiki Komputerowej na całe 3.5 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem narazie 1 egzamin z CKiUA i zdałem na 4,5 !! Jeszcze nigdy mi sie nie udało tak dobrze. Przyznam ze uczyłem sie do niego dużo. W piątek mam egzamin z uP (mikroprocesory) i jeszcze nic nie umie bo w taki upał to sie uczyć nie da :( Poza tym udało mi sie zaliczyć kolosa z Podstaw Przetwarzania Sygnałów u najwiekszego sq$#$@(Grabaż) z całej politechniki śląskiej. Powodzenia dla wszystkich studentów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jutro ustny z teorii z matmy i to po raz drugi w zyciu z tego samego... ehh trzeba bylo zostac na fizyce komputerowej na AGH a nie zachcialo sie geoinformatyki..... it sucks - lupie osbie skalki w calej polsce i sie opierdalam, leze, pale fajke a inni zapieprzaja mlotkami i patrza czy to porfir, czy melafir, czy hgw* co...

ale dla obobokow polecam ;) a wrzesien i tak mnie zlapie, czego? bo gosc od informy na kolosie z [brzydkie określenie na linuksa]a wywalil mnie za podpowiadanie laskom i powuiedzial, ze zaliczenia nie da - debil.... <span style="color:red;">[ciach!]</span>, cos wymysle = dziekan-> komis

* - wyajsnienia.. :)

hgw - <span style="color:red;">[ciach!]</span> go wie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo..ja tu mam ostry zapier-dol a to tylko dlatego ze w sumie sie opierniczam przez caly semester....

W poniedziałek ekonomia , dzisiaj była geodezja, piątek-gleba(zaliczenia:)).....i tak dalej mógłbym pisać hehehehehe:)

pozdrawiam wszyskich ktoorzy maja tak ostro jak ja:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja mam, jeszcze wpisu zadnego nie mam, nawet z w-f'u, musze teraz na wakacjach jechac na jakis oboz, wioslarksi, czy jakikolwiek a moze z kosza zrobia :-) grooooveeeeeee

no ale tak to jest jak sie czlowiek opierdala caly semestr

studenci nie dajcie sie!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poniedziałek mam ostatni egzamin, a wczoraj miałem pierwszy - w sumie dwa, ale to pierwszy semestr - jak na razie ok, tylko jedna 4, a reszta 4.5, nawet jedna 5.

We wtorek się pochwalę (albo nie). Do pierwszego egzaminu uczyłem sie 3 godziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba żadnego examu nie będę miał...pozaliczałem na ćwiczeniach: analiza matematyczna 2 (3.0),algebra abstrakcyjna i kodowanie (4.0),podstawy matematyki i informatyki - kurs poprawkowy(3.5),matematyka dyskretna(3.0)...niezaliczone - programowanie oraz algorytmy i struktury danych(z tego może dopuści do examu mimo niezaliczonej laborki)... drugi semestr na informatyce inżynierskiej na PWr... :twisted:

PS. w indeksie mam jeszcze wpisy z filozofii starożytnej do Platona(4.0) i Historii Sztuki(5.0) 8O czyli z tzw. PHM-ów (Przedmioty Humanistyczno - Menadżerskie...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo wczoraj miałem egzamin z UE - chyba oblałem, co za fstyd, referendum było, tata mi doleje... :D Dzisiaj egzaminik z Administaracji i eksploatacji nieruchomości z taką kanalią co zabiera ściągi i wywala za drzwi - nie zabrała mi :P ślepa :). W przyszłym tygodniu czeka mnie masakra: pon, wt, śr egzaminy. Ale fajnie być studentem, dobrze, że w tym roku kończę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi