Mutos Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nowa sesja więc nowy topic sesyjny. No koledzy studenci ja tam?? Ja w zeszłym tygodniu nie musiałem pisać egzamu (modelowanie i Symulacja Komputerowa) bo mi profesor ocene przepisał (4.5) A dzisiaj zaliczyłem Podstawy Grafiki Komputerowej na całe 3.5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Miałem narazie 1 egzamin z CKiUA i zdałem na 4,5 !! Jeszcze nigdy mi sie nie udało tak dobrze. Przyznam ze uczyłem sie do niego dużo. W piątek mam egzamin z uP (mikroprocesory) i jeszcze nic nie umie bo w taki upał to sie uczyć nie da :( Poza tym udało mi sie zaliczyć kolosa z Podstaw Przetwarzania Sygnałów u najwiekszego sq$#$@(Grabaż) z całej politechniki śląskiej. Powodzenia dla wszystkich studentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 powoli , spokojnie i do przodu jak zwykle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A ja już nic nie mam... bronię się za kilka tygodni :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja juz jestem po jednym, jutro (czwartek) czeka mnie drugi w piatek nastepny a ostatni dopiero 24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Kampania wrzesniowa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sesja jak olimpiada: Nie wazny wynik tylko uczestnictwo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolpage Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja jutro ustny z teorii z matmy i to po raz drugi w zyciu z tego samego... ehh trzeba bylo zostac na fizyce komputerowej na AGH a nie zachcialo sie geoinformatyki..... it sucks - lupie osbie skalki w calej polsce i sie opierdalam, leze, pale fajke a inni zapieprzaja mlotkami i patrza czy to porfir, czy melafir, czy hgw* co... ale dla obobokow polecam ;) a wrzesien i tak mnie zlapie, czego? bo gosc od informy na kolosie z [brzydkie określenie na linuksa]a wywalil mnie za podpowiadanie laskom i powuiedzial, ze zaliczenia nie da - debil.... <span style="color:red;">[ciach!]</span>, cos wymysle = dziekan-> komis * - wyajsnienia.. :) hgw - <span style="color:red;">[ciach!]</span> go wie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolpage Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 podoba mi sie ten ciach ;), dobra wracam do wodki C U all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 nooo..ja tu mam ostry zapier-dol a to tylko dlatego ze w sumie sie opierniczam przez caly semester.... W poniedziałek ekonomia , dzisiaj była geodezja, piątek-gleba(zaliczenia:)).....i tak dalej mógłbym pisać hehehehehe:) pozdrawiam wszyskich ktoorzy maja tak ostro jak ja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolpage Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 no ja mam, jeszcze wpisu zadnego nie mam, nawet z w-f'u, musze teraz na wakacjach jechac na jakis oboz, wioslarksi, czy jakikolwiek a moze z kosza zrobia :-) grooooveeeeeee no ale tak to jest jak sie czlowiek opierdala caly semestr studenci nie dajcie sie!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 W poniedziałek mam ostatni egzamin, a wczoraj miałem pierwszy - w sumie dwa, ale to pierwszy semestr - jak na razie ok, tylko jedna 4, a reszta 4.5, nawet jedna 5. We wtorek się pochwalę (albo nie). Do pierwszego egzaminu uczyłem sie 3 godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja jestem juz po 2 egzamach jeszcze zostalo mi teoria automatow i elektrotechnika i jedno drobne zaliczenie a potem juz wakacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja chyba żadnego examu nie będę miał...pozaliczałem na ćwiczeniach: analiza matematyczna 2 (3.0),algebra abstrakcyjna i kodowanie (4.0),podstawy matematyki i informatyki - kurs poprawkowy(3.5),matematyka dyskretna(3.0)...niezaliczone - programowanie oraz algorytmy i struktury danych(z tego może dopuści do examu mimo niezaliczonej laborki)... drugi semestr na informatyce inżynierskiej na PWr... :twisted: PS. w indeksie mam jeszcze wpisy z filozofii starożytnej do Platona(4.0) i Historii Sztuki(5.0) 8O czyli z tzw. PHM-ów (Przedmioty Humanistyczno - Menadżerskie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 narazie mam pare zaliczen i przypuszczalnie zdany egzamin z makroekonomii :) niestety matematyka, statystyka i bazy danych (:lol:) zlecialy mi na wrzesien :? ale nie ma co zdamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 heh czekam na wrzesien :P, ech, algortymy i struktury danych sux :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Cytat heh czekam na wrzesien :P, ech, algortymy i struktury danych sux :>Eeee, algoryrytmy nie są wcale trudne ja na pierszym terminie bez trudu pchąłem na 4,5 BTW. Angol 5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Noooo wczoraj miałem egzamin z UE - chyba oblałem, co za fstyd, referendum było, tata mi doleje... :D Dzisiaj egzaminik z Administaracji i eksploatacji nieruchomości z taką kanalią co zabiera ściągi i wywala za drzwi - nie zabrała mi :P ślepa :). W przyszłym tygodniu czeka mnie masakra: pon, wt, śr egzaminy. Ale fajnie być studentem, dobrze, że w tym roku kończę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja miałem dzisiaj z analizy matematycznej i jutro o 14 ide po wpis i wyniki, we will see... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...