radekkoxxx Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Witam. To mój pierwszy post na tym ofrum, więc liczę na wyrozumiałość. Otóż mój problem wygląda tak: Dostałem od brata wyżej wymienioną płytę główną drogą pocztową. I nastąpiło fizyczne uszkodzenie( pęknięty róg). Uszkodziło to dwie ściezki w kształcie prostokąta, ale nie wiem od czego są i czy są potrzebne:) Zdjęcia w załącznikach: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Przecież to nie są ścieżki tylko po prostu jakieś oznaczenie wytrawione w PCB które nie ma wpływu na działanie płyty. PCB jest wielowarstwowe, gorzej jak coś w "środku" się przerwało, ale to raczej mało możliwe przy tak niewielkim kawałku. Podłącz i sprawdź najlepiej to się dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...