tomekaa Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Co sądzicie o nie ma co ukrywać wspaniałej grze polskiej reprezentacji. Mi do ust ciśnie się tylko kilka słów na temat ich gry: .......................................................... - wiadomo co oznaczają te kropki Jedyna szansa dla Polski to powrót ENEGELA ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL WRÓĆ, ENGEL ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Reprezentacja? To niestety za duze slowo :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Porażka :/ n/c :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mam nadzieje ze Engel nie wroci. Po tym jak go tak potraktowano nie powinien wrocic i zachowac honor. Powinny wladze PZPN podac sie do dymisji za nieudolnosc w doborze selekcjonera. Najpierw Boniek -0 doswiadczenia trenerskiego, dostal posade tylko dzieki znajomoscia, a obecny selekcjoner nadaje sie do naszej polskiej ligi, a nie do reprezentacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 hmmmmm no co nawet dobze grali buahahahhahahahah LOL co za szmaciaze polska pilka buahahhaha :P :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 mozna bylo to przewidziec, jedyny normalny trener (patrz Enegel) zostal zdymisjonowany przez baranow z PZPN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Tragedia :( Jak oni grali..... Tylko sie pochlastac... :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja nawet nie liczylem na nic wiecej z ich strony. Lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wogole co to za pomysl zeby zmienic trenera bo Polska nie wyszla z grupy na MS :?: oni sa je_bnieci :!: przeciez to byl olbrzymi sukces, a temu czlowiekowi (patrz Engel) powinni dorge kwiatkami posypywac przed nim, ze dzieki niemu z bandy olewusow i pseudo pilkarzy zrobil jako taka druzyne. SBD. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Makabra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Gdybym obstawił wynik to bym wygrał sporoą sumkę :D Niestety :( To było do przewidzenia, JAnas tak ich prowawdzi jakby nie mógł. W ogóle się objiają na tym boisku, ja słuchałem w radiu i jedyne co mnie zaciekawiło to komentarz komentatora, extra śmieszny był na Nasz temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Grali, jakby pierwszy raz się na oczy widzieli i to ma być drużyna ? Ale nawet nieźlie wyszli bo obstawiałem z 5:0, ale widać Szwedom się nas żal zbobiło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Engels nie wróci, już to sam kiedyś powiedzał (chyba jak Boniek dał sobie spokuj z reprezentacją), ale to chyba zrozumiałe nikt z honorem na jego miejscu nie wróciłby. Co do samej gry (gry?? czy można to tak nazwać??) to nie ma co pisać, poza tym że zmiana trenera nic nie da, ciągłe zmiany nie przyniosą poprawy. Pozatym nawet jak trener byłby niewiem jak dobry to i tak piłkażom musi się chcieć grać :x . Widzieliście jak grał?? (znowu określenie na wyrost) np. Kosowski :evil: , przecież jak by taką fuchę w Wiśle odstawił to by Kasperczak z prezesem na ławie usadzili, albo poszedłby karnie do rezerw :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 JEDYNYM RATUNKIEM DLA POLSKIEJ PIŁKI JEST TRENER ZAGRANICZNY !!!!! albo KASPERCZAK - :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 jedyne okreslenie na to co wczoraj pokazali to lameriada:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czy ktoś się w ogóle łudził, że oni wygrają ze Szwecją?? 3-0 to najniższy wymiar kary... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 mowicie, ze trenera nie powinno sie czesto zmieniac. tez sie z tym zgadzam :!: jak wrocili z mistrzostw to engel powinien dalej zostac i ich dalej doksztalcac. aha i jeszcze jedno. w kadrze powinni grac zawodnjicy w wiekszosci z druzyn krajowych. oni nie obijali by sie tak na boisku jak nasze pseudo- gwiazdy, ktroe maja jusz troche kasy i mysla, ze sa najlepsi. wogole popatrzcie na inne kraje. tam zawodnicy graja do ostatniej pilki. jak ma pilke 2 metry przed soba to biegnie do konca na leb na szyja bo a nusz ja zdobedzie. a nasi "gracze" jak maja taka okazje to machna reka i powiedza "i tak nie dobiegne to co sie bede meczyl. wole zostawic sobie troche sily i isc do gey klubu zeby przelecial mnie jakis kolo". SBT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 cóż... :evil: :evil: :evil: nie ma się co oszukiwac... polska to prawie drugie San Marino :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 cóż... :evil: :evil: :evil: nie ma się co oszukiwac... polska to prawie drugie San Marino :evil: :evil: :evil: DOKLADNIE !!!!!!!!!!! Gwiazdorzy zasrani !! A jak szczesny mowil przed meczem ze rozmawial z pilkarzami w szatni przed meczem i uwazaja podsmiewujac sie ze szwdzka obrona to ich slaby punkt i ze sa wogoole slabi w obronie. LOOOOOOOOOOOOL A trener to tez piiiiisda : Zajac na wszystkich sparingach gral bardzo dobrze jako chyba jedyny to nie pauka wzocil dawidowskiego ktory lamil jak... ach........... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Tak naprawdę to polska piłka już od paru ładnych lat jest G... warta i dziwie się poważnie wszystkim tym zakichanym fanom i fanatykom którzy życie oddali by z podniecenia jakie wznieca u nich polska reprezentacja, /kluby zresztą też/ doprawdy żałosne i zarazem śmiechu warte i te wszystkie komentarze podczas telewizyjnej transmisji przecież zawsze jest jakieś wytłumaczenie na to że przegrywamy albo klimat nie służy albo se jakiś coś nadwyrężył i nie gra a jakby grał no to byśmy na bank wygrali a to taktyka nie taka bo inna to by nam przyniosła zwycięstwo itd. itp. a tak naprawdę to nasza polska piłka to banda nierobów, cwaniaków i chyba beznadziejnych naiwniaków skoro myślą że z taką polityką i składem mogą cokolwiek zwojować na światowej arenie futbolu :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachar Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ludzie co wy piszecie!!! To nic nie da że zmieni sie trener.Trenerzy sie zmieniają i efektu brak.To że graliśmy w eliminacjach to była pomyłka.(przypadek).Tu trzeba wypier............dolic tych pojeb.... piłkarzy.Nie jestem fanem piłki nożnej ale jak widze jak oni graja to wole popatrzeć jak graja dzieci na podwórku.One grają dla zabawy a te Pal...anty tylko dla kasy.Za gre w reprezentacji nie powinno się dostawać ani grosza no chyba że sie wygrywa Mistrzostwa.Według mnie tych pilkarzy należy wyj.... żeby juz nigdy nie grali w naszej reprezentacji i postawić na młodzież.Lepiej żeby przez 10 lat nie było polskiej reprezentacji i potym czasie pojawiła się nowa grupa piłkarzy.Przynajmniej byśmy się nie wsytdzili za nich. Podsumowując .Kasujemy tych młotów i stawiamy na całkowicie nową drużyne która by nie miała nic w spólnego z tymi mutantami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ehh wszędzie te tematy. Polska piłka jest do [gluteus maximus], piłkarze nie wiem, czy nadają się do kładzenia kabli w ziemi... :? Ale zarabiają od za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. Hmm... Tylko czy zapracowali na nie ? :evil: Nie jestem fanem piłki, jak już to wolę zagraniczną, bo tam coś się dzieje ciekawego 8) Polscy piłkarze na księżyc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jedyna nadzieja to nasi młodziki. Jeszcze oni graja calkiem ok i moze za pare lat (o ile im kasa do glowy za mocno nie uderzy) zastąpią z dobrym skutkiem naszą zaje_bistą reprezentacje....oby tak bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 KTO POWINIEN ZOSTAĆ TRENEREM REPREZENTACJI POLSKI?? PROSZE O WPISANIE NAZWISKA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jedyna nadzieja to nasi młodziki. Jeszcze oni graja calkiem ok i moze za pare lat (o ile im kasa do glowy za mocno nie uderzy) zastąpią z dobrym skutkiem naszą zaje_bistą reprezentacje....oby tak bylo Hehe, tu Cię zaskoczę: w tym momencie kończy się mecz reprezentacji do lat 20 - POLSKA - BURKINA FASO . I wiesz jaki jest wynik??? 0 : 4 ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam się ciesze z wyniku bo załozyłem sie z kumplami ze nasi przegrajuą 3 - 0 i teraz mam 5 czteropaków okocima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A ja myślałem że chociaż jedną bramke strzelą... :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jedyna nadzieja to nasi młodziki. Jeszcze oni graja calkiem ok i moze za pare lat (o ile im kasa do glowy za mocno nie uderzy) zastąpią z dobrym skutkiem naszą zaje_bistą reprezentacje....oby tak bylo Hehe, tu Cię zaskoczę: w tym momencie kończy się mecz reprezentacji do lat 20 - POLSKA - BURKINA FASO . I wiesz jaki jest wynik??? 0 : 4 ROTFL heh to wychodzi na to ze nie mamy szans na dobra reprezentacje ani teraz ani później :oops: obym sie mylił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam się ciesze z wyniku bo załozyłem sie z kumplami ze nasi przegrajuą 3 - 0 i teraz mam 5 czteropaków okocima mi sie wydaje ze nie ma sie z czego cieszyc, nawet jak masz te bronki. Czy chcesz zeby tak grala Nasza reprezentaja :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...