ath Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Takie pytanko, bo nie śledzę tematu. To ma być odpowiednik gt5 z ps3 i forzy z konsol ? Czy jakiś hardkorowy sim ? No i czy jest obsługa pada, sens jego używania itp. czy tylko fajera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Ten patent z dynamicznymi chmurami to juz w grze ? Bo od jakiegos czasu nie odpalalem, a wyglada to zacnie. @ath Docelowo Sim tyle że narazie z kulawą fizyką, więc można powiedzieć że jesteśmy na poziomie GT5/Forzy i zobaczymy jak to się rozwinie. Z padem nie powinno być problemu, widziałem nawet pare rekordow swiata na padzie w tej grze. Edytowane 18 Lipca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Ten patent z dynamicznymi chmurami to juz w grze ? Build 255 (16/7/12, Senior Manager) First set of clouds in game ... Od nadchodzącego piątku i build'u 260 dostępne dla Team member+ : ) Edytowane 19 Lipca 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 A kiedy maja zmienic model opony (albo wrecz w koncu go dodac ) bo gdzies mi sie cos takiego obilo o uszy/oczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 A kiedy maja zmienic model opony (albo wrecz w koncu go dodac ) bo gdzies mi sie cos takiego obilo o uszy/oczy? Powerslave o tym wspomniał, ja niestety nic na ten temat nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Szukalem szukalem i nie moglem znalezc tego konkretnego postu ale znalazlem wzmianke o oponach gdzie indziej i: There was a discussion a while back about a newer, more detailed tire model. I'm not sure if since then it's been incorporated into the builds and being fine-tuned inbetween or whether they're still developing it and it'll appear in a future build. Not included yet and also not appearing in any of the next builds. It will still take a while (maybe months) to see it coming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 BMW w pCARS - 10 modeli niemieckiego producenta zapowiedzianych: - 2012 1M Coupe - 1978 320 Turbo Group 5 - 1999 V12 LMR - 2012 BTCC 3-series - 1981 BMW M1 Procar - 1991 BMW M3 Group A Touring Car - 1940 328 Touring Coupe - 2008 F1.08 - 2012 Z4 GT3 - 2012 BMW M3 E92 GT Źródło: Slightly Mad Studios Welcomes BMW To Project CARS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Brakuje drogowego M3 i M5 :( Ciekawe kiedy oglosza Audi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Przeglądam ten temat co jakiś czas i powiem, że coraz bardziej kusi mnie zakup licencji. Ma ktoś może porównanie do rFactora 2 bety? Ja mam. W skrócie, w kwesti grafiki no to raczej wiadomo, rF2 nie ma startu. W kwesti fizyki jazdy i FFB pCars przy rF2 wymięka w przedbiegach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Czemu opony skrzeczą jak w Shift? :/ Głupie to jak but. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Czemu opony skrzeczą jak w Shift? :/ Głupie to jak but. Ile razy można mówić, że to nawet nie beta ; ]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 No dobra, ale przecież ktoś to tam wstawił. Po co? Nie wierze, że sie to ludziom podoba, a jeśli ktoś to krytykował, to powinno od razu zniknąć w kolejnym buildzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 A swoja droga jak wrazenia, dalej uwazasz ze te screeny byly retuszowane? :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Jeszcze nie odpalałem, czekam na lepszą grafe bo chce odpalić od razu na wyższych detalach co by nie mieć pokazu slajdów. Jak pogram to napiszę wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) Kolejny photoszop i render na dokładkę Edytowane 25 Lipca 2012 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Może komuś, kto korzysta z DFGT się przyda - ostatnio kombinowałem z ustawieniami FF i skończyłem na czymś takim: - Logitech Profiler [Global Device Settings]: - w grze: Update: - w grze: Zmniejszyłem FF z 60 do 40 Edytowane 31 Lipca 2012 przez metal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ile minimum trzeba zaplacic aby zagrac? Jaka wersje sie dostanie, sa bolidy ala f1 i tor Monza? Nie ma mozliwosci przejechania paru kolek bez placenia za to? Troche niezrozumiala polityka, placic za kota w worku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) http://forum.wmdport...m/toolpacks.php Tu masz ceny i bonusy za kazda licencje. (10 Euro za najtansza licencje, ktora daje ci dostep do comiesiecznych buildow) Sa bolidy F1 i F2 (bez oficjalnej licencji) oprocz tego pare innych bolidow, Monza rowniez jest dostepna i to calkiem niezle wykonczona. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Na juniorze nie posmigasz na nordzie i pozostalych dwoch dlugich trasach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Na juniorze nie posmigasz na nordzie i pozostalych dwoch dlugich trasach Jestes pewien? Wydaje mi sie ze nord bedzie dostepny w nowym buildzie 3'go, ale fakt nie bedziesz mial dostepu do tras "point to point" wiec warto wylozyc te 25 ojrasów na Team Membera. A tak swoja droga, jest nowa galeria czyli z cyklu kolejne "retusze i rendery". http://www.wmdportal...ity-gallery-27/ Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ubiegliście mnie, ale co tam... jak już zacząłem tego posta tworzyć, to niech go skończę... Podgląd Tool packs jest niedostępny bez zalogowania ; ) Ile minimum trzeba zaplacic aby zagrac? Jaka wersje sie dostanie, ... ..., sa bolidy ala f1 i tor Monza? Jest Formuła A / B, odpowiedniki bolidów F1 / 2 - oba z roku 2011. Jest i Monza kryjąca się pod nazwą Milan. Nie ma mozliwosci przejechania paru kolek bez placenia za to? Nie ma. Troche niezrozumiala polityka, placic za kota w worku? To nawet nie kot, a mały kociak, do którego rozwoju można się przyczynić ; ) - to gra/symulator w trakcie tworzenia - na chwilę obecną w fazie pre-Alpha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony Sopramo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A wiecie coś może o nowym modelu opony, kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) A wiecie coś może o nowym modelu opony, kiedy? Z tego, co się orientuję, na chwilę obecną nie ma żadnych konkretnych informacji na ten temat. edit: Testuję ustawienia AA i cyknąłem kilka słit foci ; ) na max detalach: Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez metal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Ok powiedzcie mi czy na konfigu ponizej bede mial te 60fps w max detali z AA4? (bez OC) Czy Momo nada sie dobrze do gry? Chcialbym w sumie pograc sam ze soba. Moglby ktos filmik na prawde w dobrej jakosci i rozdzielczosci wrzucic z Monzy i Formula A? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez zgf1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony Sopramo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 @metal masz skilla w photoszopie @zgf1 bez problemu pograsz ale ile FPSów będziesz miał to stara cyganka nie wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Moglby ktos filmik na prawde w dobrej jakosci i rozdzielczosci wrzucic z Monzy i Formula A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hmm wyglada to zachecajaco, to wyscig online? Raczej czesto sa podobne? Mozna jezdzic z komputerowymi przeciwnikami, a jesli tak to jakos fajnie to dziala? Tak patrzac na ten film mam wrazenie, ze to dziala w zwolnionym tempie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie ma jeszcze multiplayera, a AI jest znosne ale tez nie idealne - caly czas nad tym pracuja. I to jest Formula B a nie A. http://forum.purepc....20#entry3738053 Tutaj masz porownanie Real vs pCARS, F1 @ Monza. Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...