kelcior Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ciekawe rzeczy wyczynia pan Ian Bell (właściciel SMS): http://www.racedepar...3#post-1228818/ http://www.racedepar...-divided.55267/ W skrócie Ian grozi pozwem (albo pozywa) forum Race Department za nieprzychylne komentarze w stosunku do pCARS. We're not suing anyone. The offending thread is closed and the worst excesses of abuse have been removed. This is good enough for us. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tak, w końcu się zreflektował, wczoraj jeszcze straszył pozwem, właściwie to nie straszył tylko stwierdził, że odpowiednie kroki zostały podjęte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Pajac i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Najpierw wyrobili sobie renomę wciskając wszystkim że Shift ma cokolwiek wspólnego z simem, a teraz straszą sądami portale które nie chcą cenzurować negatywnych opinii o ich produkcie. Przegieli... już wiem że nie chce mieć nic wspólnego z tym projektem, choćby zrobili tam fizyke jak w LFS (póki co daleko im nawet do GT5 i Forzy więc takimi postanowieniami nic nie ryzykuję). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Dlatego trzeba czekać na Assetto Corsa, świetna grafa, świetna symulacja, ma wyjść jeszcze w tym roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 http://www.virtualr.net/project-cars-new-wet-weather-previews Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kqdjTO7vUmA&feature=player_embedded# cholera przez tego norda zupgradowalem konto do teammembera to chyba najlepiej wymodelowany nordschleife jaki pojawil sie w grach/symulacjach (porownanie tylko do onboardow, nie bylem na torze) Edytowane 27 Września 2012 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 hmm a kiedy bedzie nord dostepny dla zwyklych userow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Pewnie dopiero w pelnej wersji. Dwie trasy point2point tez od poczatku byly tylko dla teammemberow i nic sie nie zmienilo. Ostatnio dodane dwa bmw tez sa niedostepne dla juniorow, a musze przyznac ze wczoraj nie moglem sie od nich odkleic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenfir Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Trochę mnie dziwi to podejście, powinni po np. miesiącu udostępniać to też dla najniższego konta, dopłacać teraz 15 Euro czyli ponad 60zł za bodajże 3 trasy i 3 auta, "trochę" się nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) A im sie oplaca udostepniania calego contentu za 10 euro? To w takim wypadku co mieli by dostac ludzie placacy 10x tyle? Gdyby nie exclusivy to by wszyscy mieli konta Junior a pasek funduszy bylby 2x mniejszy. Edytowane 28 Września 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Trochę mnie dziwi to podejście, powinni po np. miesiącu udostępniać to też dla najniższego konta, dopłacać teraz 15 Euro czyli ponad 60zł za bodajże 3 trasy i 3 auta, "trochę" się nie opłaca. Tak tylko ze z kontem wartym 25 eurasow dostaniesz znizke na zakup gry w takiej samej wysokosci (czyli 25euro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Juz nie mowiac o wiekszym "zwrocie" za inwestycje. Swoja droga z tego co czytalem na forum, menadzerowie maja juz dostep do 1 testow multiplayera wiec byc moze za tydzien bedzie juz moze dostepny dla szerszego grona. Edit: ( mirror https://vimeo.com/50349795 ) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=w9Ud1yFe1-Y 1080p obowiązkowo. Edytowane 28 Września 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenfir Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Po pierwsze nie x10 tyle tylko x2,5 jak się bawimy. A dopłacaliby za to, że auta, trasy mieliby szybciej o 1-2 miesiące niż reszta. Poza tym trudno zapomnieć o tym, że ci co płacą więcej mają dostęp do nowego buildu co tydzień a nie co miesiąc. A to, że zapłacę o te 25 Euro mniej przy zakupie gry to wiem, kwestia czy mam w ogóle zamiar ją kupić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Ja jako że mam tylko juniormember w tej grze pobrałem wczoraj nowy build.No fakt trochę się zmieniło, a najbardziej podoba mi się nowe menu które pozwala juniorom pojeździć zablokowanymi trasami Ot znalazłem mały bug.Idę pomęczyć Azure Coast. Edytowane 6 Października 2012 przez Seba66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 http://cars-stats.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=2&vehicle=9 Wskoczylem na 8 miejsce L4-RS @ Bologna z czasem 1:40.115, co ciekawe w sesji multiplayerowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 http://www.virtualr.net/project-cars-build-330-available Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Project CARS – Multiplayer For Team Members Slightly Mad Studios have released a new build of Project CARS, opening the title’s multiplayer functionality to WMD members with Team Member status. Successful multiplayer testing for higher ranked members has proven to be successful enough to open the new feature to the Team Member user group, giving thousands of members the first chance to sample multiplayer racing with the latest development build. Build 334 (29/10/12, Team Member+) Physics: * Increased draft aero effect for player * Fixed wrap around issue with drafting table and vehicles behind player * Updated FFB defaults (details in WMD forum). Tools: * Updated handling of transforms of dynamic objects in Tools library. * Updated handling for ignoring failed injection * Viewer updates for new dlls and some config changes Online: * Disallow manual reset in MP mode (pending host option). * Updated attribute descriptor to match latest server sources – added attributes for: - Id of identical vehicle forced by the session, if any. - Race date - Race time + weather - Race length [OneSock] Updated DS protocol defs from latest server sources: - Optional BYE message type added. Tracks: Wisconsin_Raceway – added a new asset, the gearbox food stand, and fixed the terrain around it. Fixed also the lng grass mesh new textures for wisconsin raceway, first revision, wip Lakeville – changed textures, added New textures; texturemap for terrain; terrain texturemap; Replace and recollocate some trees. Northampton – Tweaked textures; Pit buildings complex – part2 Vehicles: bmw_z4_gt3 - * Various fixes, detachable doors, tyres fixed * better reflections for CPIT display, fixed tyre rotation, lots of other fixes * Updated Z4 cockpit exposure now it has a proper cockpit. Audio: * upated Gumpoert engine set * pdated Gumpert engine set plus experimental 3d settings * adding vibration and rattle layers A ja akurat wyjezdzam na 4 dni :( 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Panowie i Panie ostatnie dni (doslownie) by dolaczyc do grona p. CARS - zalecam tez JUNIOR'om UPGRADE kont, bo wkrotce straca mozliwosc testow. Planowany budzet zostal prawie osiagniety, a gdy to nastapi nie bedzie mozliwosci dolaczenia/upgradu aktualnego konta. Najblisza, kolejna okazja pogrania/dolaczenia bedzie za rok, gdy gra sie ukaze ! Dodam od siebie, ze naprawe warto bo z kazdym kolejnym buildem gra prze ku lepszemu i mimo, ze sam nie jestem mistrzem kierownicy - moj pierwszy sim (DFGT) codziennie mam frajde z multi, ktory poki co tez ma jeszcze sporo do nadrobienia co do wersji finalnej, a juz jest taaaki fun! Przypomne, ze konta: team member - otrzymaja znizke na zakup gry full member - otrzymaja pelna wersje gry senior - otrzymaja pelna + ekskluzywne trasy w czasie testow Oczywiscie wyzsze konta otrzymaja wiekszy "zwrot" od sprzedanej ilosci gry + dodatkowe atrakcje typu mozliwosc testow w realu (raczej plus dla tych na miejscu). Prawdopodobnie po wydaniu gry wszystkie konta beda mialy jednakowy dostep/mozliwosci. Pozdro Edytowane 9 Listopada 2012 przez Bujakashi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 "Stracą możliwość testów" - znaczy nie będzie nawet miesiecznych buildów? Nie dość że dałem 10 euro, zagrałem raz, to już nawet nie będę mógł zagrać w ogóle (nie żebym chciał)? Oczywiście była taka informacja przy zakupie? Dawno tak nie zmarnowałem czterech dych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Bujakashi chyba cos pomieszal, pierwsze slysze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Dawno tak nie zmarnowałem czterech dych. Przy zakupie wersji finalnej dostaniesz znizke na te cztery dychy. Skoro zagrales raz, to moze czas sprobowac ponownie, bo wiele sie zmienilo. Nie wiem czy beda dostepne nowe buildy, byc moze nie bedzie poprostu dla Juniorow dostepny multi (tak wynika z cytowanego nizej postu), chetni niech sprawdza forum/doczytaja (mam full membera i postanowilem was jedynie wstepnie poinformowac, zeby zainteresowani tego nie przegapili, bo pewnie przez weekend kasa zostanie zamknieta) Temat z przypomnieniem o upgradzie macie tutaj: http://forum.wmdport...-miss-out-time! Przytocze pierwszy i chyba najistotniejszy post "It's time to upgrade, because once funding closes you will not be able to access further content until you get your discounted game. MP will not be unlocked to Juniors any time soon...in fact the current loads are sufficient for testing, so it's unlikely to be until Beta testing, late next year??? I think Juniors need to be aware their opportunities to contribute will be limited once the funding is complete." Edytowane 9 Listopada 2012 przez Bujakashi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 To napisal zwykly user Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Multi to ja mam gdzieś, ja nie lubie sie ścigać tylko pobijać własne czasy. Niejasno opisali całą tą sytuację. Bo nie wiem czy dla Juniorów nie będzie już żadnych buildów, czy po prostu nie będzie multi ani tych ekskluzywnych torów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Mam do was pytanie. Od jakiegoś czasu project cars mnie interesuje, ale do sterowania mam tylko pada. Jest w ogóle sens podchodzić do gry czy poczekać na lepsze czasy i kierownicę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Wez sobie Juniora za 10 ojrasów i przetestuj, jak sie nie spodoba to popros o refund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 http://vimeo.com/55801978 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 No setup ma niezly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zajebiscie dobry. Realistycznie to wygląda nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 A fiza z ciemnej du.y :) No i koles ma chyba adhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...