polii Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Musze usunąć LILO z Kompa bo chce jeszcze raz sobie wszystko dobrze skonfigurować, ale zainstalowałem uż WinXp i nie chce go ponownie instalować, Słyszałem że pod dosem można wyczyścić MBR, mógłbym porosić aby ktoś podał mi tę komendę? Aha czy WINXP będzie się później normalnie uruchamiał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Z konsoli odzyskiwania Win XP polecenie FIXMBR, z pod dosa FDISK /MBR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 zapodaj fdiska --> fdisk.exe /mbr powinno załatwić sprawę, ja tak wywaliłem właśnie lilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Czytaj wypowiedzi poprzednikow. Kolega sgj juz udzielil tej samej odpowiedzi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Sorry, ale dawno nie byłem na tym forum i poprostu nie mogłem się oprzeć chęci wpsiania... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ha albo ranish partition manager i robisz odinstalowanie boot manaagera przez wgranie standardowego wpisu do mbr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...