endriu1886 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) potrzebuje pomocy. kto mi wygeneruje hasla do biosu tym programem bios_pw.exe u mnie ten programik nie dziala. acer extensa 5620 a blad to 07793 .prosze o pomoc wiem ze zajmowal sie tym moderator kolobos . ale nie odp na moją pw Edytowane 21 Października 2011 przez endriu1886 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Rozkręć laptopa i wyjmij bateryjkę z płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu1886 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 czytalem na ruznych forach ze walsnie bateryjka nie dziala, ale juz zrobilem tym programikiem udalo sie. kolobos jest wielki za powiedzenie jak ten program sie nazywa:) do zamkniecia temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...