david911 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Witajcie Ostatnio na NetMeterze pokazuje mi się ciągle wysyłanie danych, nawet po wyłączeniu wszelkich aplikacji korzystających z internetu (za moją zgodą). Czy jest jakaś aplikacja która pokaże mi jakie dokładnie aplikacje korzystają z netu (wysyłają, odbierają dane) w danym momencie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 uruchom cmd.exe (z uprawnieniami administratora) i dajesz: netstat -b 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 A można się dowiedzieć jakiego systemu operacyjnego używasz?? Przy Windowsie 7 (ctrl+alt+del -> Menadżer zadań Windows -> wydajność -> Monitor zasobów... -> zakładka sieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Windows XP, sposób z 2 postu jak najbardziej działa, szkoda, że nie ma info czy jest to upload czy download oraz nie ma ścieżki do aplikacji, ale i tak ta funkcja mi sporo pomogła. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...