Laiczka Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Hej, jak w temacie - udało mi się dostać dofinansowanie na wyposażenie biura. Nie chce wnikać w szczegóły, będzie to branża internetowa, niemniej potrzebne mi będą dwa lapki z hulającym netem:P, do nich monitory, klawiatury, myszki, no i myślę o tablecie, w dalszej kolejności urządzenie wielofunkcyjne (drukarka, ksero itd). Na pierwszy ogień idą monitory - z myszkami i klawiaturami jakoś sobie sama poradzę;) - natomiast nie mam pojęcia jaki monitor wybrać, nie znam się na tym. Zależy mi, by był duży, by oczy nie bolały po 3h godzinach przed nim, by radził sobie z programami graficznymi. Ma działać z Toshibą. Budżet - 300-600zł. Zastanawiam się nad tym modelem Benq (to model LED), lub takim LG (model LCD) - oba są w przystępnej cenie. A ja...nie bardzo rozróżniam LCD od LED i nie wiem co będzie dla mnie lepsze... Help!! :P :) Edytowane 21 Października 2011 przez Laiczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Znajdziesz tam informacje, gdzie pytać o potrzebne Ci elementy. Podaj dokładniejsze oczekiwania, budżet na poszczególne elementy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...