benqzenq Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Witam! Nigdy wcześniej nie instalowałem windows'a. I mam pytanie: Czy jeśli zainstaluje windowsa 7 ultimate (teraz mam xp professional sp3) to wszystkie pliki pozostaną czy muszę robić formata? Edytowane 22 Października 2011 przez benqzenq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Chodzi Ci o tzw. aktualizację? Niestety, Win7 nie obsługuje bezpośredniej aktualizacji z XP (tylko z Visty) - musisz zainstalować go na innym dysku/partycji, lub ew. przenieść pliki w inne miejsce; skopiować je gdzieś i zrobić formata :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benqzenq Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 A jak zainstaluje Win7 to te wszystkie pliki z dysku znikną czy jak?? ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Jeśli dysk masz podzielony na więcej niż jedną partycję np. partycję C,D,E i Twój obecny system (XP) znajduje się na partycji C to jak przeinstalujesz system i w trakcie instalacji systemu wskażesz że W7 ma być zainstalowany na partycji C to wszystko z partycji C zniknie i tam będzie ulokowany nowy system (W7), pozostałe partycje (D,E) pozostaną nietknięte o ile nie sformatujesz całego dysku podczas instalacji W7.. Luknij jeszcze tutaj.. Migracja z Windows XP do Windows 7 - PROGRAMY - Systemy operacyjne - Trochetechniki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...