Macho Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Witam mam proźbe,kto wie jak sie nazywa piosenka która leci w reklami Opla Meriwy? dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolpage Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 lamb - gabriel , tak dokladnie sie nazywa zespol i utwor, polecam, chociaz troszke za spokojny jak dla mnie i po paru przesluchaniach monotoniczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 LAMB - "Angel Gabriel" albo "My angel Gabriel"... ale wykonawca napewno LAMB, tytuł albumu to "What sound" czy jakoś tak... :wink: to 9 kawałek na tej płytce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 lamb - gabriel , tak dokladnie sie nazywa zespol i utwor, polecam, chociaz troszke za spokojny jak dla mnie i po paru przesluchaniach monotonicznyhe he he - uprzedziłeś mnie o 2 minutki...nim zacząłem pisać to jeszcze twojej odpowiedzi nie było :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolpage Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 hahahhaaaa, ma sie ten talent, to na pewno od wodki :-), wlasnie pije, pozdrawiam wszystkich abstynentow - a jutro egzamin :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 dzieki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jak już jesteśmy przy samochodach... Jaka piosenka leci w reklamie Renault Thalia :) Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Moby- In this world (na 98% :D ) Update: sorry to megane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 aRoo"]Moby- In this world (na 98% :D ) Update: sorry to megane Do Megane już mam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Witam nie chce nowego tematu zaczynac wiec pytam tutaj.....bo nie rozumeim czegos...szukam piosenek zespołu Raz Dwa Trzy plyta pt.Trudno nie wierzyc w nic....znalazlem na kazie prawie wszystkie piosenki ale jedna juz sie sciagnela ale reszta nie ma zamiaru tzn...juz od jakiegos tygodnia nie moge tego sciagnac caly czas pisze mi w statusie:More sources needed i tak caly czas co ja mam zrobic....kurde nie ma jakies normalnej strony z tymi piosenkami? Jak mozna prosic BARDZO prosze o pomoc...musze miec te piosenki...aha to nie dla mnie ja czegos takiego nie słucham :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 To ja tez skorzystam z okazji Zna ktos stronke z polskimi lub zagranicznymi mp3 ?? Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Dokładnie jakas pozadna strone gdzie sa POLSKIE mp3....bo kazaa to jest jakies pomieszanie ostatnio wiekszosc zeczy nie moge zassac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 No więc ja polecam do ściągania iMesh'a ze strony www.imesh.com. Używałem Kazy długi czas i kiedy przeskoczyłem na iMesha to nie chce go już zmieniać na co inne. iMesh ściąga również pliki od użyszkodników kazy i moim zdaniem ściąga szybciej niż kaza. Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...