Skocz do zawartości
Macho

mozna liczyc na pomoc....;)

Rekomendowane odpowiedzi

lamb - gabriel , tak dokladnie sie nazywa zespol i utwor, polecam, chociaz troszke za spokojny jak dla mnie i po paru przesluchaniach monotoniczny

he he he - uprzedziłeś mnie o 2 minutki...nim zacząłem pisać to jeszcze twojej odpowiedzi nie było :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam nie chce nowego tematu zaczynac wiec pytam tutaj.....bo nie rozumeim czegos...szukam piosenek zespołu Raz Dwa Trzy plyta pt.Trudno nie wierzyc w nic....znalazlem na kazie prawie wszystkie piosenki ale jedna juz sie sciagnela ale reszta nie ma zamiaru tzn...juz od jakiegos tygodnia nie moge tego sciagnac caly czas pisze mi w statusie:More sources needed i tak caly czas co ja mam zrobic....kurde nie ma jakies normalnej strony z tymi piosenkami?

Jak mozna prosic BARDZO prosze o pomoc...musze miec te piosenki...aha to nie dla mnie ja czegos takiego nie słucham :D

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc ja polecam do ściągania iMesh'a ze strony www.imesh.com. Używałem Kazy długi czas i kiedy przeskoczyłem na iMesha to nie chce go już zmieniać na co inne. iMesh ściąga również pliki od użyszkodników kazy i moim zdaniem ściąga szybciej niż kaza. Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi