battor Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) Tak jak w temacie poszukuje monitora do gier 23-24' za max 800zł. Moje trzy propozycje LG E2370V-BF vs 23'LG S-LED IPS E2370V Game FullHD 2xHDMI PiP vs DELL U2312HM. Z góry dziękuje za pomoc :) Edytowane 23 Października 2011 przez battor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battor Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Nikt mi nie pomoże??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 A to nie jeden i ten sam monitor? LG E2370V-BF vs 23'LG S-LED IPS E2370V :unsure: mam go i jest świetny :) bardzo ładne kąty, kolory, dużo pisania i tak się będę powtarzał z tymi opiniami. Jednak mam backlight bleeding i w poniedziałek idzie na serwis, więc tylko w weekend się nacieszę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 to nie są dwa takie same modele, różnica tkwi w matrycy LG LED E2370V-BF IPS - opis, informacje, dane techniczne produktu 23'LG S-LED IPS E2370V Game Full HD HDMI PiP sRGB (1798017908) - Aukcje internetowe Allegro ten z S-LED IPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 to nie są dwa takie same modele, różnica tkwi w matrycy LG LED E2370V-BF IPS - opis, informacje, dane techniczne produktu 23'LG S-LED IPS E2370V Game Full HD HDMI PiP sRGB (1798017908) - Aukcje internetowe Allegro ten z S-LED IPS :facepalm: to jest przecież ten sam model. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battor Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 No właśnie nie wiem czy to ten sam model czy nie xd. Niby na jednej aukcji jest za 770zl i pisze E2370V a na innej za 870 i pisze E2370V-BF wieć sam już nie wiem co jest grane. Nie wiem który monitor bedzie lepszy do gier :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Kupiłem tutaj: 23'LG S-LED IPS E2370V,Game,Full HD,HDMI, PiP,sRGB (1884867494) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battor Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 patrick1989 i jak sie sprawia monitor?? Grałeś juz na nim w cos?? Zadowolony jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Z opinii w internecie jest dobry do gier. Też planuję kupić tego LG. Jak dobrze pójdzie to już całkiem niedługo będę go miał :D Edytowane 30 Października 2011 przez sw1ssst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Świetnie się spisuje ten eldżik. W grach nie widziałem smużenia, a nie używałem none delay. Te kolory, wielkość. Teraz z powrotem przesiadłem się na iiyamę E1900WS (E2370V jest spakowany, jutro kurier go zabiera w związku z backlight bleeding'iem) i jest ogromna różnica... aż się sam zastanawiam czy warto odsyłać na serwis, ale wygląda to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 @Patrick : A jak oczy? Zainteresowałeś mnie strasznie tym modelem, bo mój LCD strasznie szybko męczy moje oczy, a z kolei CRT jest za mały. (ahh, płaski 24" CRT! dla grafików) Czy monitor dalej zachowuje swoje zalety przy niskiej jasności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battor Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 patrick1989 ale ten backlight bleeding chyba nie przeszkadza w grach o ile sie nie myle. w tym dell podobno wystepuje to samo trudno znalesć teraz monitor bez wystepowania tego tak na forach pisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) @ArreatPL jak miałem ustawioną zbyt dużą jasność to troszkę bolały oczy przy czytaniu dużej ilości tekstu, drobna czcionką. Jednak, gdy włączyłem automatyczne dopasowywanie jasności, było już ok ;) o jaką niską jakość Tobie chodzi? Jeśli chodzi o niską rozdzielczość to nie schodziłem nigdy poza natywną 1920x1080. @battor tak, w ogóle nie przeszkadza w grach, ale mój przypadek mocno mnie wkurzał w filmach, gdzie już dużo czerni. W porównaniu z innymi "zdrowymi" moje podświetlenie kiepsko wypada, dlatego idzie na serwis. Edytowane 31 Października 2011 przez patrick1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battor Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Chyba skusze sie na tego LG najwyżej bede żalowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battor Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 ehh jeszcze sie nie moge zdecydowac co do tego monitora niechce potem zalowac decyzji :( Mial ktos kontakt moze z tym dellem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Mam tego LG IPS E2370V. Gram w szybkie gry typu CS Source, FIFA 12, NFS Carbon. Monitor nie smuży, nie ma input laga. Zaufaj mi, sam się baardzo długo zastanawiałem nad zakupem. Kolory są świetne! Równomierne podświetlona matryca naprawdę cieszy oczy. Jedyny minus (właściwie każdy IPS tak ma), to wspomniany backlight bleeding, ale szczerze nie przeszkadza mi to nawet przy oglądaniu ciemnych scen w filmach. No i ograniczone możliwości regulacji kątów nachylenia. Powiem tak: jeśli szukasz monitora o najlepszej jakości obrazu i szybkości działania (0 input laga i 0 smużenia), to będzie to dobry wybór. Po miesiącu użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że jestem bardzo zadowolony z zakupu. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 (edytowane) Trzeba przyznać, że firma LG wypuściła na rynek sporo ciekawych modeli monitorów, z których każdy może wybrać coś dla siebie. Świadczy o tym chociażby wypowiedź jednego z zadowolonych użytkowników w poście wyżej. Edytowane 7 Listopada 2011 przez Merlin85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...