szczepanx Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Witam. Mam taki problem ze przez pomyłke sciemniełem sobie obraz w laptopie i co najgorsze nie moge go rozjasnic bo nie działa akurat przycisk od rozjasniania :( Czy istnieje jakas mozliwosc przez system rozjanic ten monitor? (windows xp) A komp potrzebny mi na dzisiaj bo jutro wyjezdzam. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 W panelu sterowników użyj funkcji brightnes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 W panelu sterowników użyj funkcji brightnes. Gdzie to szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 A grafe ma jaką ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 ATI RADEON 9000 IGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Prawym na pulpicie > catalyst control center > zakładka kolor > brightness. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 catalyst control center > zakładka kolor > brightness. nic takiego nie wyskakuje wyskakuje standardowe okno rozmiesc ikony odswiez itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 To zainstaluj catalyst control center. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 zaraz zassam i zainstaluje pierwsza instalacja zakonczona fiaskiem jakis błąd wyskoczył. Próbuje inny pobrac. cały czas wyskakuje błąd instalacji pakietu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Pobierz sobie sterowniki z ccc ze strony amd i zainstaluj, możesz stare odinstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 najgorsze jest to ze jutro wyjezdzam do pracy (delegacja) i pewnie sobie nie poogladam filmów Dzieki kolego za pomoc i poswiecony czas ale nic chyba z tego nie bedzie odezwe sie w sobote. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Witam znów i są jakies propozycje co do mojego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Po wypowiedziach fachowców musiałem sam rozwiązac ten problem kupiłem nową klawiature i juz wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...