yoshik Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Witam, w przypływie miłej premii pokusiłem się na Asus'a 580-tke. Jedyny babol jaki strzeliłem to nie sprawdziłem zasilacza, a dokładnie Seasonic M12II, byłem na 100% pewien ,że ma 2x8pin a tu klops 6+8. Da się to pod ww zasilacz podłączyć, w pudełku z kartą jest przejściówka 2x6pin na 8pin ale nie jestem pewien czy wystarczy wpiąć 6pin do niej czy też dwa są potrzebne. Wujek Google coś nie chce pomóc albo nie mogę znaleźć. Troszkę lipnie jeśli znowu bym musiał zasilacz wymieniać. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 2x6 na 8. Albo ciągnąć z wolnej linii molexów/SATA. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 2x6 na 8. Albo ciągnąć z wolnej linii molexów/SATA. 2x6 i tak zostawia mnie z jednym pustym zlaczem 8pin, zostaje mi Molex/sata. Cos takiego ? Molex Power to PCI Express 2.0 - 8-Pin Cable - 12" - Sleeved Products Model: MOLEX-PCIE2-12 [MOLEX-PCIE2-8] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Podłącz do karty wtyczki 6pin i 8pin, będzie działać, dodatkowe 2 piny to tylko masa. Edycja przejrzałem kilkanaście kart GTX580 różnych producentów, większość ma zasilanie 6+8 pin. Masz tego Asusa z 3-slotowym chłodzeniem? Edytowane 24 Października 2011 przez Chemik4 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Podłącz do karty wtyczki 6pin i 8pin, będzie działać, dodatkowe 2 piny to tylko masa. Edycja przejrzałem kilkanaście kart GTX580 różnych producentów, większość ma zasilanie 6+8 pin. Masz tego Asusa z 3-slotowym chłodzeniem? Tak, DCII. Zobacze co z tego wyjdzie, w razie cargo wysle rachunek do Ciebie. Dziwna sprawa ,ze w okolicy nigdzie nie ma tej przekletej przejsciowki, tylko eBay i HK zostaje. Edyta: Niestety, przy 6+8 nie pójdzie. Przejściówka zamówiona, zostaje tylko czekanie. Edytowane 24 Października 2011 przez yoshik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...