Magda79 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Witam, jestem nowym członkiem tego forum i chciałabym poruszyć kwestię oprogramowania dla działu HR w firmie. Z tego, co widzę temat ten nie był jeszcze poruszany. Proszę mi zwrócić uwagę, jeśli się mylę. Szukam oprogramowania HRM . Czy ktoś z Was korzysta z takich rozwiązań? Moja firma używa jednego prostego oprogramowania, ale chcielibyśmy je rozbudować bez konieczności kupowania nowego. Słyszałam o czymś takim jak xPrimer HRM, mHR BPSC, DMZ Chemak czy PlanQ. Podobno te narzędzia współpracują z innymi programami kadrowo-płacowymi. Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat takich rozwiązań? A może znacie coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Ja jestem uzytkownikiem Teta HRM.Nie mam pojecia jak i z czym to dziala ale moze jest to cos co Ci sie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryyy Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie miałem zbyt wiele styczności z takim oprogramowaniem, ale wiem, że istnieje sporo użytecznych programów, które usprawniają funkcjonowanie biura. Jednak trzeba pomyśleć też o odpowiednim zabezpieczeniu danych, z którymi się pracuje. Przecież ich uszkodzenie, utrata w wyniku awarii, czy włamania może bardzo skomplikować sytuację firmy. Dlatego myślę, że oprócz oprogramowania, warto zainteresować się usługami w chmurze dla klientów biznesowych. Nawet niedawno uruchomiono całkiem interesującą polską usługę cloudową skierowaną zwłaszcza dla mniejszych przedsiębiorstw. Takie rozwiązania są elastyczne jeśli chodzi o opcje, z których można korzystać, a dodatkowo zapewniają dużo większe bezpieczeństwo danych, niż sama firma byłaby w stanie to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...