Skocz do zawartości
koziol_69

Zakup klawiaturki i myszki

Rekomendowane odpowiedzi

hej Wam - interesuje mnie taki zestaw - doradźcie czy warto brać:

Media-Tech Polska - PRODUKTY

Media-Tech Polska - PRODUKTY

Ceny zapowiadają się normalne i jakość wykonania widać że jest solida.

używać bedę tego do gierek i i netu

dodam że bardzo mi pasuje układ klawiszy i rozmiary na klawce

Co sądzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Media Tech będzie bardziej dopracowany, szczerze wątpię ale nie krytykuje bo w łapach nie miałem..

Jeśli chodzi o X-748K jestem z niej bardzo zadowolony, w sieci znajdziesz całą masę opinii o tej myszy.. pierwszy raz jak ją wziąłem do łapy miałem wrażenie że jest duża ale szybko się do niej przyzwyczaiłem. Jakość wykonania oceniam na dobry+, bardzo fajnie leży w ręce i czujesz że to nie mycha za 20zł tylko coś lepszego.. Można również nieco dopasować jej wagę do Twoich potrzeb poprzez odważniki których ilość zwiększasz lub zmniejszasz.. Oczywiście poniekąd to pic na wodę ale jednak taka opcja jest..

Podejdź gdzieś do sklepu i pomacaj są sam zobaczysz czy Ci pasuje czy nie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) dzieki za rade poczekam też na myszkę Media-tech, miałem roccata w rekacha kone + u znjomego Drogaaaa i fajna Ale padła mu po 3 tygodniach i na dodatek miał zamieszenie z gwarancja bo to jacys chlopcy indywidualnie zamówili i same kłopoty

Porówna sobie obie myszki - i odpisze co zmacam z nich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej HEJ!!!

Zakupiłem tą myszk - i powiem tak :) może i kopia ale ma swoj charatker :)

Lezy idelnie w ręce rolka jest wieksza w porównaniu do A4t. ale duza rolka i dokladniej czuje przeskakiwanie z CS z bronia :) Co daje lepszą zręczność w zmianie broni. Waga jest idelana do rozmiaru i wielkości myszki.

Równie Fajnie gra sie w WoW. Liczyłem na firmę Media-Tech i nie zawiodłem się. Gratulacje!

Laur konsumenta za produkty dostali nie bezpowodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kupiłem myszkę, więc też się wypowiem. Jeszcze wczoraj używałem x748, więc będzie porównanie.

Blade ma krótszy kabel, o jeden mniej ślizgacz (i brak zapasowych w komplecie) i bardziej się świeci.

Lepiej działa rolka - zarówno jeśli chodzi o scroll jak i o klikanie (chociaż to odczucie może być błędne, bo właśnie przez rolkę musiałem iść do sklepu).

Niestety - myszka jest gorsza od x748. 2 główne przyciski są głośne i - co najgorsze - czas od puszczenia przycisku do zarejestrowania tego faktu jest zbyt długi.

Nie zwykłem celebrować każdego kliknięcia i teraz co chwila muszę wracać do przycisków, z których zbyt szybko po kliknięciu odjechałem (na żadnej innej myszce nigdy mi się to nie zdarzało).

Jeśli idzie o wygodę to jest jak w produkcie A4Techa, chociaż dodatkowe przyciski jakoś lepiej mi leżą (myszka jest minimalnie mniejsza i jeden z tych przycisków uplasował się dokładnie pod moim kciukiem - w x748 musiałem go 'sięgać' - więc wszystko zależy od długości paluchów).

Chyba warto dołożyć do A4Techa, niekoniecznie x748. Aa może przyciski się wyrobią?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi