elNet Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Witam Potrzebny piecyk - przeznaczenie Wiedźmin I, internet. Żeby nie gryzło się z Linuksem. Minimum kasy - set złotych kilka. W przyszłości nic nie będzie kręcone ani nie rozbudowywane. Ot, czasu zapychacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Ile to kilkaset złotych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elNet Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 500-700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jeśli ze starego kompa zostanie ci obudowa i dysk to zobacz to: Zestawy komputerowe na Październik 2011 | PurePC.pl //obecnie ceny dysków są astronomiczne, na dysk 500GB poszła by polowa budżetu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elNet Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 No właśnie to nie dla mnie :) Mam za 500-700 zł znaleźć coś co dźwignie Wiedźmina I i alternatywnie Ubuntu będzie leżeć. Wiadomo, że w tej cenie można kupić jedynie fabrycznie nowy szrot no ale mus to mus. Ja w sprzęcie mocno nie dzisiejszy, więc pytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Culés Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Pod pierwszego wiedźmina w zupełności wystarczy E5200(~100zł)+HD 4850(~200zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...