DarkKing Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Witam Mam mały dylemat a mianowicie stoję przed wyborem zasilacza 550w do dyspozycji mam 300zł wraz z przesyłką Moi faworyci Adata Zasilacz A-DATA HM 550W, ATX, EPS, EU version (AHM550-Bz-CEU) - Ceneo.pl xfx Sklep internetowy NET-S Gdynia P1-550S-XXB9 Zasilacz XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU Za Adatą przemawia do mnie najbardziej tabliczka podobno może dostarczyć powyżej 500w, lecz nie miała jeszcze żadnego testu, a za XFX przemawiają opinie zadowolonych forumowiczów. Czy wyszły 2 wersje xfx'a z wentylem 120 i z 135 bo już się pogubiłem ? PS. sklepy podałem przykładowo i tak będę brał z esc albo ram.netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Zasilaczy A-daty nie znam , XFX to robota Seasonica - bardzo dobry i sprawdzony zasilacz . Brałbym XFX . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkKing Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Dzięki :rolleyes: I tak też zrobie ! :lol2: [edit]Powiedz mi jeszcze jaka jest różnica między wersją z fanem 120mm a 135 bodajże ? Edytowane 30 Października 2011 przez DarkKing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 A są wersje XFX Core 550W z wentylatorem 135mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...