dkn Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Witam. Dzis spotkał mnie mały problem. Wyciskałem ostatnie megaherce z mojego pentium dual core i jak zwykle przy resecie komputer nie chciał wejsc dalej niż bios. Powtarzałem włączenie i wyłączenie, czyszczenie CMOS, starałem się wejść do biosu ale nic nie działa. To jest obraz który widzę: Myslałem, że może procesor się grzeje jakos - i nie chce dalej wejść bo się przegrzewa [mój znajomy miał taką sytuację]. Zmieniłem pastę i nic nie pomogło. Czy to możliwe, że padła płyta? Zacina się jakby na odnajdywaniu urządzeń USB więc może coś w płycie padło? Proszę o nawet szczątkowe podpowiedzi co mam z tym zrobić bo juz nie mam sił. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygusek Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 A co sie dzieje po tym okienku, jeżeli nic to znaczy że system ci padł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkn Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 to jest jedyne co widzę - nawet nic się nie pokazuje po tym okienku. cały czas jest to samo pokazane i komputer chodzi, wentylatory pracują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygusek Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Sprubuj zainstalowac jakis system , jeśli się uda to masz rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkn Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 w jaki sposob moge zainstalowac system skoro nawet do bootowania nie dochodzi? jakies inne pomysly> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Odłącz napędy, dyski, jak masz klawe usb, mysz usb, dyski usb, pendrive, to też odłącz i odpal kompa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkn Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 robilem tak ze podlaczone mialem tylko klawiature na ps2 i monitor i tez nic... wyjme wszystko i sprawdze na kartonie jakims bo moze gdzies przebicie jest i sie zwarcie robi ROZWIĄZANIE PROBLEMU dla tych którzy w przyszłości będą szukali: problemem było zwarcie w obudowie - żadne biosy, żadne cmosy -- choć na to wyglądało. wystarczyło wyjąć wszystkie bebechy i podłączyć na kartonie - zadziałało. po ponownym wmontowaniu w obudowę wszystko śmiga. pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc obu osobom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...