crackers Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czy opłaca się zmienić Volcano 7+ na 11 ?? P.S. Podstawowy badziew jaki mam przy 7+, to to, że ma wentylka 70x70, a jeszcze nie znalazłem nic faynego o takich wymiarach. A właśnie 80x80 jest i to duuużo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Nie no, daj spokój. Te coolery są w miarę porównywalne. Może i V11 będzie nieco lepszy przy obrotach max. ( ze 2 C), ale bydle jest jeszcze głośniejsze niż V7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Bo ogólnie to problem też jest taki: na maxa obciążony 40 st nie przekracza puszczony na fulla i obudowa otwarta. I wlaśnie tak już trochę nie wiem co zrobić... Bo tak tylko przypomnę, że ja ściągnąłem rok temu heat-sinka z tego mojego celka i może dlatego są takie wałki z temperaturą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...