grosicky Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Witam, poszukuje monitora 22 cale za około 450 złotych. Głównie do przeglądanie neta, czasem jakiś film. Waham się głównie pomiędzy trzema monitora od LG, nie wiem który z nich będzie najlepszy - chyba że macie też jakieś inne propozycje :) LG E2260V-PN LG W2253TQ-PF LG E2250T-PN Zauważyłem, że ten W2253TQ-PF ma czas reakcji 2ms, a tamte 5ms, taka różnica jest jakoś zauważalna podczas filmów/gier ? A i jeszcze jeden monitor: Iiyama ProLite PLE2208HDD-B1 Z góry dzięki, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 LG W2253TQ-PF to sprawdzony model, widać to po opiniach na skąpcu, w Twoim przypadku wybierał bym właśnie model sprawdzony, co do irmy to nie wiem, gwarancja mnie nie przekonuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...