Sz@tynbury Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja mam słabość do tego genialnego clipu ...i tego genialnego ujęcia. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jak wam sie moj podoba? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 moj jest kozacki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 kto zgadnie od jakiego auta jest felga w moim avaltarze? cos mi jakies wypasione Audi w myslach smiga ale nie jestem pewien Audi A8 ? :wink: brawo, najnowsze audi a8 chociaż podobno ta felga występuje również w RS6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Tak sobie czytam i pomyslalem ze wezme sie za swoj avatarek :wink: . Stary byl za kiczasty :lol: . <<< Oto rezultat :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tez mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 eeeee tam co Wy tam gadacie - moj jest najlepszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 CACY mucha nie siada - bo sie boi! :lol: Mucha zdycha z wrazenia zanim usiadzie :lol: i tak nic nieprzebije mojego nowego avatara No fakt, okladka nowej Polityki jest MEGAFAKINKUL!!!! W sam raz na avatarka, niestety juz mnie ubiegles :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 MOj jest the best. nie ma lepszego od Lesliego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Blogoslawiona Stopa Prawie Swietego Kapucyna z Zamku Aaaaaa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Moj jest hand-made :P ze tak powiem to jak spotkam kiedys klona to go zanihiluje :P :P ,A leslie rulez ;] niema co, ale gostek ktory wpadl na ten pomysl "Miller Reaktywacja" to chyba nobla powininen dostac ,rozwalilo mnie to w 4ch punktach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 dlaczego on ma czarny stanik na oczach :?: 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 forest, jestem ladniejszy od ciebie ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A mi się mój Avatarek podoba, może dlatego że przedstawia mnie z lat młodości. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 A jak sie wam moj nowy podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Arthur`s C.Clark Mysteries of the universe ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 "]Moj jest hand-made :P ze tak powiem to jak spotkam kiedys klona to go zanihiluje :P :P ,A leslie rulez ;] niema co, ale gostek ktory wpadl na ten pomysl "Miller Reaktywacja" to chyba nobla powininen dostac ,rozwalilo mnie to w 4ch punktach :P Tu masz w nicku [666] bo grasz w tym klanie czy uwazasz sie za syna szatana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Blogoslawiona Stopa Prawie Swietego Kapucyna z Zamku Aaaaaa.... Xor, twój avatar po prostu wymiata :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 o nieeee :mrgreen: avatar xor'a to rewelacja :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Jak Wam sie tak podoba, to pokaze go jeszcze raz... <---- O, tu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Nawet niezły :> Ja juz myslałemzebywstaw własnie millerka.. no reaktywację ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja też już troche na Tweaku siedze, a dopiero wczoraj zrobiłem se Avatarka, troszke skaszniony, bo zdjęcie skanowałem kamerką internetową, ale zrobie lepszego skana to poprawie! Ale milusi co? ;-) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Hehe, widzę, że to już trzecia osoba ze zdjęciem ukochanej kobity w avatarze. Ciekawe czy jestem pionierem ??? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 "] Tu masz w nicku [666] bo grasz w tym klanie czy uwazasz sie za syna szatana ? o rotfl :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 heh a jak tam moj avatarek :?: jest to daaalszy krewny avatarka pit`a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...