kronox55 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Otóż od niedawna mam taki telefon i mam z nim parę problemów, a mianowicie: - nie mogę się zalogować na fejsbuka, występuje błąd logowania, podczas gdy inne strony działają - telefon ma co chwilą jakieś problemy z kartą pamięci, raz jej nie wykrywa, a następnie przy aktualizacji wyskakuje błąd "brak wystarczającej ilości miejsca" - gdy dostaję powiadomienie o nowym mailu, aplikacja za to odpowiedzialna po chwili się wywala ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Na poczatek wyczysc dane aplikacji z facebooka i odpowiedzialnej za maila - Menu / Ustawienia / Aplikacje / Zarządzaj Aplikacjami / Wszystkie. Jesli chodzi o problemy z brakiem wystarczajacej ilosci miejsca twoim remedium bedzie root. (akurat Legend jest dosc popularny na XDA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Udało mi się zmusić maila do działania, ale fejsbuk nadal odmawia współpracy. Co do rootowania, mógłbyś mnie trochę oświecić w tej kwestii albo dać jakiś link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Nie rootowałem nigdy Legend wiec nie wiem jak to wyglada dokladnie, zacznij tutaj: [REF] ALL ROMS | ROOTING | FAQ's | STICKIES | POSTING RULES - Read before posting - xda-developers Jesli nie znasz angielskiego: [TUTORIAL] Downgrade i root HTC Legend Edytowane 1 Listopada 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 xda-developers & android.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) A z czym mogą być związane problemy z kartą pamięci, tzn. czasami pokazuje, że jest uszkodzona, po sformatowaniu nadal to samo lub że jest pusta i jakiś tam problem. Karta była wcześniej używana w innym telefonie, włożyłem ją od razu i pozwoliłem, żeby telefon ją sformatował. Dobra, okazało się, że moja karta pamięci jest problemem, włożyłem kartę z zestawu i wszystko poszło bez problemu. Edytowane 3 Listopada 2011 przez kronox55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...