Chudy Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Witam Mam laptopa Asus F3S. Od niedawna mam problem, odpalam go, laptop chwile może pochodzić, czasami 2 godziny, jak go się lekko dotknie, to się wyłącza, temperatura procesora w normie. Działa tak na zasilaczu jak i na baterii. Również jest tak, że czasami ekran działa, ale jest zbyt ciemny, trzeba poruszać laptopem by się rozjaśnił. Proszę o pomoc, powiem ze wymieniłem ram, ale nic nie dało. Wydaje mi się ze płytka główna walnęła. Proszę o radę. Pozdrawiam Edytowane 1 Listopada 2011 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Wyłanczanie wyłancza RównierzAre you kidding me? Może zimne luty na płycie głównej. Oddaj do serwisu jakiegoś, bo raczej sam nie dojdziesz w czym rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...