bonco Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Po zakupie nowej płyty głównej Asrock pro3 b3 okazało się że moja nagrywarka nie ma interfejsu sata tylko ide , postanowiłem kupić przejściówkę jednak problem nie zniknął podłączam zasilanie do dvd , przejsciowke a do niej zasilanie i kabel sata po uruchomieniu komputera pali sie lampka na przejsciowce jednak w biosie w portach sata widac tylko dysk twardy jakbym nie podlączyl przejsciowki a opcje sa dwie IDE -> Sata i Sata -> IDE i tak nic to nie daje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 U mnie na tej płycie było podobnie,miałem podłączoną nagrywarkę DVD pod taką przejściówkę i raz była widoczna a innym razem nie,lub po prostu znikała,ale gdy podłączyłem pod tą przejściówkę twardy dysk ten śmiga bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...