Gość Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) czesc mam takie cudo: ktos wie jak to uruchomic po za serwerem? w zwyklym zasilaczu zwiera sie kabelki a tutaj jest jakies dziwne gniazdko wielopinowe.. byl by z tego fajny zasilacz warsztatowy 700W :P Edytowane 1 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Sroczka Weronka kaszkę gotowała .... Pokaż dokładne zdjęcia tabliczki znamionowej i tego "dziwnego gniazdka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 a prosze bardzo od lewej, 3 sa zwarte na plytce, kolejne 2 tez, a ostatni jest sam. dalej jest ta wtyczka, a 3 ostatnie to uziemienie i 2 styki od zasilania AC myslalem zeby moze 3v vsb do masy zewrzec ale 3A to nie za duzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUn4seen Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja na szczęście w tych godzinach śpię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 ... dzieki! zepne sobie dwa takie i bede mial prawie 1.5kW spaware :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 To może ja się podepnę pod temat. Mam Chieftec'a GPS-400-AA-101A, czy warto zamieniać na zasilacz serwerowy Dell'a PS-5651-1 (650w 43A na linii + 12V 26A na + 3.3 i 25A na 5V)?Wogóle czy serwerowe zasilacze są lepsze znacznie(i do czego) od desktopowych?Druga sprawa to czy stosowanie rozgałęźników ma duży wpływ na cokolwiek?(bo tylko 3 molexy ma ta dellowska krowa, a potrzebuję 2 sata i 5 molexów zwykłych).Czy takie zasilacze do OC wogóle się nadają(E8400@4.15 aktualnie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...