Hitman Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 chrom miałem już ponad miesiąc temu przeszedłem w 5-dni na luzie ,fajna gierka lepsza niż unreal2 Moje gratulacje. Ja nie jestem taki dobry, jak mozesz to wyslij mi sava z misja kolejna po tej z doktorem Shybkovem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Jak ktos ma probleby to proponuje wpisac w konsoli : Cheat.NextMission(. Pozniej skasowac kropke i enter i mamy nastepna misje:) A co do gierki jest super ale ze stabilnoscia juz nie jest tak pieknie. W misje gdzie trzeba wysadzic jakies zbiorniki nie da sie u mnie grac wogule jak sie juz uruchomi wystarczy kilka minut i mam pulpit windowsa bez powodu. Do tej misji było ok. Miał juz ktos taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 chrom miałem już ponad miesiąc temu przeszedłem w 5-dni na luzie ,fajna gierka lepsza niż unreal2 Moje gratulacje. Ja nie jestem taki dobry, jak mozesz to wyslij mi sava z misja kolejna po tej z doktorem Shybkovem :lol: soory ale nic tobie nie wysle bo nie mam już sava na kompie zostaw sobie ostatniego sava ,bo są trzy różne zakończenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ;) mam gre od wczoraj jestem na 4tym poziomie i jak dla mnie gra jest super świetna, na takim samym poziomie jak far cry, te rozległe tereny czynia cuda, zwłaszcza te wysokie wieze snajperskie co widac je z daleka. polecam fana far cry'a i dobrych gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 niedosyt czuję po niej , a w multi jednak czegoś brakuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Totalnie mi wypadło z głowy, jak się nazwyała oficjalna dalsza część Chrome. Ktoś pamięta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Eee, nic nawet o niej nie slyszalem. Moze SpecForce? Edytowane 11 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAtswat Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Nie wiem jak ktos moze porownywac takiego Chrome z FarCry. Dla mnie ta gra jest w sumie ponizej przecietnej choc mam ja na liscie zakupionych. Ostatecznie kazdemu kto sie o nia pyta mowie ze grafike niby ma niezla, ale jest niczym gra dla 6 latkow a i bledow ma sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...