keniek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Moglibyście mi złożyć komputer do gier za 2500zł Obudowę mam ze starego : TRACER PUMA TRO-719 Napęd też mam. Chciałbym coś opartego na procesorze intela. Z góry dzięki Grin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Zestawy komputerowe na Listopad 2011 | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Czy do zestawu należy doliczyć jakieś peryferia, takie jak np. system operacyjny? Twoja stara nagrywarka DVD jest na SATA? Masz jakiś stary dysk na SATA, który również mógłbyś zostawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keniek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Mam tylko obudowę i nagrywarkę tak ma Sata . Windowsa mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Procesor: Intel Core i5-2400 719 zł Płyta główna: MSI H61M-E33 206 zł Pamięć RAM: GoodRam 4GB 1333MHz CL9 86 zł Dysk twardy: Samsung SpinPoint 500GB F3 (HD502HJ) 369 zł Karta graficzna: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti 1GB OC 869 zł Zasilacz: XFX Core 550W 259 zł Razem: 2508 zł Mocny, czterordzeniowy procesor, 4GB pamięci RAM, wydajna karta graficzna z cichym chłodzeniem i porządny zasilacz. Zanim cokolwiek kupisz, sprawdź, czy wymienione podzespoły w ogóle zmieszczą się do Twojej obudowy. Poza tym przydałoby się do niej dokupić jakiś wentylator, o ile jest taka możliwość. Ogółem obudowy Tracera do najlepszych nie należą. Zasilacz zawarty w Twojej obudowie oczywiście nie nadaje się do dalszego użytkowania, bezwzględnie trzeba go wymienić na coś porządnego, jak chociażby na XFX Core 550W. Ceny podzespołów są z techplanet.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keniek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 mam w nim 3 wentylatory to max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...