Gość Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Witam Piszę tego posta w zasadzie w celu upewnienia się. Problem został opisany tu. Wymienione zostały: psu, ram i mobo. Dyski sprawne, grafa również. Nie mam możliwości, w warunkach domowych, sprawdzenia cpu a to chyba ostatnia część mogąca być przyczyną braku obrazu. Jako, że mobo ma integrę, to również sprawdziłem te możliwość, niestety... Kość wsadzana w obydwa banki, grafa na przykręconych śrubach i bez - obudowa jest marki tracer - i tu jest druga możliwość, jaka przychodzi mi do głowy - przebicie. Ma ktoś jakiś inny pomysł? Jakiś konflikt sprzętowy? Nic nie piszczy, również na nowej mobo... Monitor przechodzi w stan uśpienia zaraz po włączeniu, tak jakby nie było sygnału... e: problem rozwiązany, tylko proszę się nie śmiać za głośno - po n-tym obejrzeniu wnętrza okazało się, że zapomniałem podpiąć 4-pinowe złącze do mobo... jak się przyjrzałem złączom od corsaira to się okazało, że 8-mio pinowa jest rozłączalna, ehh... Edytowane 2 Listopada 2011 przez Ademu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Dostosuj sig do regulaminu > link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...