Doko Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Chcę kupić chłodzenie do procesora i5 760 (w tej chwili chłodzenie boxowe), głównie w celu overclockingu - dlatego zależy mi głównie na wydajności, niekoniecznie na ciszy. Dobrze by było, gdyby był łatwy w montażu (nie jestem specjalnie zaawansowany w tym :P). Cena najlepiej do 150 złotych. Co możecie mi polecić? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZotaK Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Zalman CNPSX10 Performa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Tyle, że montaż Zalmanów nie należy do przyjemności. Mogli to lepiej wymyślić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doko Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Będzie ten Zalman pasować do mojej płyty głównej (P55-US3L) i obudowy (AeroCool VX-9 LE)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZotaK Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Brasi Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Zalmana polecam, montaż w szczególności za pierwszym razem nie należy do najłatwiejszych (niezbędna była pomoc 2 znajomych :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...