Veeth Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam Jest taki moze lamerski problem ale dawno nie skladalem kompa :) mam Asusa P8P67 delux i ma wejscia sata 1,2 Marvel SATA 6.0Gb 1,2 Intel SATA 6.0Gb 1,2,3,4 Intel SATA 3.0Gb i teraz pytanie gdzie podlaczyc dysk i gdzi nadrywarke bo mam problem z zainstalowanie sytamu W7 a dokladie z formatem dysku twardedo pisze ze dysk jest albo tylko do odczytu i jakis blad, nie kumam o co chodzi ? HELP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 ASUS P8P67 (wszystkie modele) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Witam Jest taki moze lamerski problem ale dawno nie skladalem kompa :) mam Asusa P8P67 delux i ma wejscia sata 1,2,3,4 Intel SATA 3.0Gb - powinno trybić. UP - ma rację. Edytowane 5 Listopada 2011 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...